PR CUAET
-
А знаючі як тут все робиться тому і не йду нікуди бо гарантій що зроблять нормально немає
-
Ніхто нікого не ображає. Але моменти бувають і радіти ще зарано) от коли буду в руках мати оригінал, без помилок - тоді вже можна буде)
-
Тому й питаю як вимірювати
-
Ну але має бути по вимогах. А ви робіть як знаєте
-
Я взагалі на тому фото з такого бодуна був, що думав депортують одразу))
-
Я вдома роблю
-
Вам міряти не потрібно. Йдете робите фото і в них вже всі розміри правильні
-
Так
-
На подовження вп? Зробіть звичайне селфі на фоні білої стіни, де видно тільки голову, щоб схоже було на фото на паспорті. Щоб гарне освітлення, мінімум тіней всяких, тощо
-
Мені немає сенсу щось комусь доводити але в запиті на свіжу довідку про несудимість, було вказано причину, так як їздили в Україну на два місяці влітку. Запит прийшов тільки на того, хто їздив. Вони подали свіжу довідку і вже мають картки на руках
-
Могла б сказати що можливо в когось були помилки в анкетах не виключення. Але з власного досвіду знаю що навіть якщо все вірно то з їхньої сторони може бути косяк. Але зараз десь зʼявиться захисник IRCC який тут сидить і почне на мене наїжджати що я обіжаю офіцерів безпідставно. Але фактів є досить багато.
-
Тут якийсь треш, вимоги до фото: Size of the head, from chin to crown, must be between 31mm and 36mm.' Це як взагалі виміряти, відносно чого 🤔🫠
-
CPA,CA,CMA
-
Ще немає 12 місяців
-
Отправляли в Едмонтон.
-
Та я теж не фонтан там суть не в тому аби було правильно
-
Доброго дня, скажіть будь ласка, чи є свіжі дані кому прийшов AOR, чекаємо з грудня і поки тиша..
-
Цікаво дивитись на адептів «ценепрацює». В ідеальному світі ми маємо установу яка надає послуги з документами, з електронною чергою де система автоматично запропонує вам час прийому. А по факту - безальтернативне, глухе місце, де нам брешуть в обличчя про «слоти кожного дня». Я б зрозумів будь-яку комунікацію, але замість цього нас ігнорують. То ж, будь ласка не демотивуйте людей щось змінити. Може працівникам консульства важко, але комусь треба двічі летіти в іншу провінцію за документами з чим доводиться миритись.
-
А скажите пожалуйста, как вы заверяли справки в консульстве? Через почту или поехали туда?
-
У меня ещё ошибка в справке. Справку получил в феврале, а в конце написано "failed to find any such record in Ukraine's national repository for criminal records as of May 12, 2023". Не знаю почему не написали январь или февраль
12 Jan 2024, 17:45
102447/467247
4 minutes ago