PR CUAET
-
Дякую. Але гарантій ніяких нема 50/50?
-
ну типу для тих, в кого довготривалий відкритий ворк перміт. Я сподіваюсь, що так і є. Але цікаво зібрати статистику
-
The emphatic do is a particular use of the verb do (do, does, or did) to add emphasis to an affirmative sentence. The emphatic do is far more common in speech than in formal written English. Unlike ordinary auxiliary verbs, which are typically unstressed in speech, the emphatic do is almost always stressed.
-
Ворк перміт буде такий же. Проходити, знаємо. За останні декілька днів, я все більше бачу випадків, коли людям продовжили. Сьогодні в іншій гілці також поділились продовженим
-
Підкажіть будь ласка, як податися на візу дитині?
-
Дякую. Не треба нервувати, це не привід. Як я вже сказала, і ви це знаєте, люди різні бувають. Бачу що отримали листа. Дочекайтесь воркперміту.
-
Всім привіт! Увага можливо очевидно питання, але just to be sure. Питання до когось хто вже отримав запрошення по Federal Skilled Worker (Express Entry) www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/eligibility/federal-skilled-workers.html#proof Отут написано, що якщо є офер, або я вже працюю в канадській компанії то пруф оф фандс не треба для ЕЕ правильно ж? Але по факту там написано що достатньо навіть work permit щоб не дававти proof of funds вірно?
-
Ну будь-ласка! Так вірите? Чи думаєте, що я просто так написала🤦🏻♀️ Ворк перміт попередній показувати не буду. Можете просто вірити на слово. Він був з квітня 2022 по квітень 2025
-
Мені непотрібно. В мене вже все ок :) Це для мами.
-
Інше питання, чи залишається позначка CUAET на нових пермітах та чи буде цього достатьньо щоб подовжити страхування від RAMQ.
-
Друзі підкажіть: після того як лінкнула аплікацію з аккаунтом як додавати документи на які прийшов дозапит? Де ці віконця?, чи посилання (в аккаунті нічого немає)