PR CUAET
-
Мені непотрібно. В мене вже все ок :) Це для мами.
-
Інше питання, чи залишається позначка CUAET на нових пермітах та чи буде цього достатьньо щоб подовжити страхування від RAMQ.
-
Скільки ви знаходитесь в Канаді? Якщо менше 18 місяців, то ви не маєте права на дитячі виплати. Якщо вам помилково виплачували, а є і такі випадки, то треба буде усе повернути
-
Вітаю, Яка ціна довідки з Італії? Certificato dei carichi pendenti + Certificato Casellario Giudiziale. Та який термін виготовлення?
-
Добрый день, может у кого то есть видео инструкция как подаваться на стади пермит онлайн
-
Друзі підкажіть: після того як лінкнула аплікацію з аккаунтом як додавати документи на які прийшов дозапит? Де ці віконця?, чи посилання (в аккаунті нічого немає)
-
Підкажіть, будь ласка, ми тільки приїхали і були в реджестрі - подалися на хелс карту.Нам сказали чекати 4 тижні на неї, пластикову. А медогляд вже можна йти робити, чи чекати на пластик?
-
Так точно
-
Тобто отримуєш листа имейл портал 1, на протязі тижня повертаешься та відповідаешь на лист вже в Канаді, правильно?
-
Ну я так само зробила(( тепер нервую. Ну відпишіться як вже папірець прийде.
-
Дуже дякую друзі 😘
-
Так, від портал1
-
Ну там 3 поля було, я 2 канадських і останню польску прикріпив, все. Бо ті листи також не зовсім правильно. В заявці куает указував всі за останні 10 років .
-
Тиждень буде від коли? Це коли отримуєш Portal 1?
-
Там в листі з запитом є також посилання. Через нього можна подати ( я так все подавав, бо запити в IRCC не відображались до останнього )
-
Так, буде тиждень зоб повернутись в Канаду
-
Я так само зробила (але ненавмисно, не прикріпила додатковий файл) рішення ще чекаю. А в заяві на візу ви всі місця роботи вказували за 10 років? Бо мене «добрі» люди вже нажахали що це mispresentation, і якщо в заявці на візу робота була вся і в подальшому на pr я вкажу досвід за 10 років і це не співпаде із заявкою на ворк перміт то буде бан і відмова(( тепер чекаю консультації з ім. Консультантом думаю чи відкликати заяву чи просто якось досилати той файл.
-
В мене також не було. Передивився тричі, навіть по інструкції з гуглу. Немає лінку додати документ. Написано, що опція два - веб форма. Так і зробив.
-
вот письмо, вот wp, продленный еще на +3 года
-
Дякую.
12 Jan 2024, 17:45
Post 102504 of 407959
3 minutes ago