PR CUAET
-
Як там по тексту? Я жила 3 міс в Польщі і подала, бо ту адресу вказувала в анкеті на візу.
-
Ну беруть же не з Дії. Витяг про несудимість беруть з сайту міністерства внутрішніх справ України. Авторизуватися на ньому можна за допомогою: 1. Електронного підпису (файловий носій, айді картка, токен, хмарне сховище) 2. Банк Bank ID НБУ 3. Дія (підпис) Якщо Дії не має, то через банк можна. Ось сайт mvs.gov.ua/uk/katalog-poslug/servisi-ta-poslugi-organiv-sistemi-vnutrisnix-sprav/rozyasnennya-shhodo-poryadku-otrimannya-fizicnimi-osobami-vidomostei-pro-prityagnennya-do-kriminalnoyi-vidpovidalnosti-vidsutnist-nayavnist-sudimosti-abo-obmezen-peredbacenix-kriminalnim-procesualni Там є посилання саме на авторизацію для генерування витягу vytiah.mvs.gov.ua/
-
Это человек отвечает который лично ездил
-
це тільки зразок. непотрібні рядки можете собі видаляти
-
-
Понимаю, мы ждем с укр консульства уже 2 месяц. Сегодня отправили так без консула. Когда прийдет запрос добавим . А вот сайт от куда добавить secure.cic.gc.ca/ClientContact/fr/Demande
-
Ще одне, адреси тільки ті на яких проживав довше ніж півроку?
-
Всім привіт🇺🇦🤗. Питання з приводу листа-пояснення...ЯК ЙОГО ПИСАТИ!!!! В кого є зразок такого листа😭😭😭? Буду вдячна всім за допомогу ❤️❤️❤️. P.S. Лист-пояснення потрібний по програмі на отримання PR по новій програмі для українців у яких рідні є громадянами або резидентами Канади.
-
Добрый вечер. Скажите кому-то ворк пермит удавалось продлить в аэропорту или же на сухопутных границах? Или все только онлайн? Заранее благодарю
-
Ну так получается нужно заверить нотариусом . А взять в гос службе Украины. А дия это гос сайт.
-
Будемо сподіватися що він повернеться в гарному настрої і оформить все швидко і без зайвого головного болю 🤞
-
На емейл
-
Уже подтвердили что справка с дии и с консульства одно и тоже. Только консул заверяет и подпись ставит за 40$ . Читайте выше пишут
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/medical-police/police-certificates/how/ukraine.html консульська довідка це один з дозволених варіантів. Довідки з дії нема в списку. Я не думаю що офіцери вникають в деталі по кожній країні, а просто слідують по службовій інструкціі
-
Дякую за пояснення.