PR CUAET
-
Зараз свій аккаунт створив у ircc
-
Що таке портал 1?
-
З іншого аккаунту друга людина
-
Дякую
-
Іншого вибору не було програма англійською написала саме так
-
Насправді не поріть гарячку. За вас заповнювали від Вашого імені чи як довірена особа? Технікум Ваш взагалі навіть WES не зможе прийняти для евалюаціі. Так що на даному етапі ви взагалі без degree (без освіти). А без degree дійсно буде важко з ПР!
-
Я могу подтвердить, что непосредственно IRCC подтверждает что подаваться на продление ворк пермита по CUAET можно. Я не могу предоставить внутреннюю переписку, но это действительно абсолютно легитимно.
-
На срок больше 3х лет, правильно? Почему же этой информации нет официально, как общее правило и не работает одинаково для всех.
-
Є таке цікаве питання щодо документів виданих на тимчасово окупованих теріторіях. У мене є знайомі які не вказували паспорт рєфє який їм видали на окупованій тереторії. Не вказували бо думали що воно все не дійсно в нормальних країнах. Зараз хвилюються як би їм не сказали що то misrepresentation. Ніхто раптом не знає як офіцери до цього ставляться? Та і взагалом до такого типу "документів" (Знайомі при подачі на федеральний етап будуть писати листа з поясненнями щодо цього).
-
будете тогда использовать предыдущий. делов то ircc.canada.ca/english/helpcentre/answer.asp?qnum=1653&top=17
-
Дякую
-
Вам потрібна освіта! Подавайтесь на зняття з правдивою інфою. А якщо що то будете писати лист-пояснення, що то не ви а фірма робила Вам візу і припустилася помилки. Але краще спитати у професіоналів!
-
Ніде не сказано, що на термін більше 3 років. На сайті IRCC написано до 3 років. Новий дозвіл до трьох років. Ніде ні слова не написано, що кількість років в сумі по дозволам не має перевищувати 3 років
-
Да, на срок ДО трех лет. Этот момент зависит от срока действия паспорта, от указанных сроков в анкете и от решения иммиграционного офицера.
-
будуть дійсні обидва work permits
-
то, что не запрещено, то можно делать. 1. есть полиси про выдачу wp до 3х лет. 2. есть полиси про возможность подать на продление до 3х лет до 31.03. 3. нет ограничения, сколько таких продлеваний может быть 4. есть час та натхнення офицера, который вправе принять решение, как ему захочется и выдать новый wp на 3 года. потому что он может, потому что это не запрещено
-
Я беру це так як і будь який інший варіант. До трьох років може бути і по 5,10 раз. Так як водійське посвідчення,пр картки,внж картки,паспорти і т.д.😊
-
Може бути ще на розгляді. Чекайте
-
так Канада начебто не вводила загальні сакнції проти тих у кого паспорт рф тим паче дозволяла росіянам приїджати по CUAET (якщо вони створили сім'ю з громадянами України) але так, питання непросте)
-
Так і треба, як вам сказали. Це і є правильно.
12 Jan 2024, 17:45
Post 102667 of 390776
2 minutes ago