PR CUAET
-
Всем привет. Был куплен автомобиль, завтра иду покупать страховку. Делать будут на себя и друга. Вопрос: нужно ли присутствовать двоим или достаточно одного (меня как главного водителя)?
-
Все правильно, нигде не написано, в чистом виде на усмотрение офицера, как он это видит. И большинство видит это однозначно - три года с момента получения первого пермита. Если бы это было написано более конкретно, например - три года с момента подачи на продление, оно бы работало одинаково у всех и очень многие вообще перестали бы париться из-за пиар, а так лотерея. Нормальные законы так не работают.
-
Хто з Дівчат робив переклад WES, якщо в мене диплом на дівочому прізвищі, то так і подавати, а потім просто прикласти Свідоцтво про шлюб?
-
Є гілка хронологія. Там більше відповідей на ваше питання
-
Скажіть будь ласка: utilities мають бути вказані за рік за цілу проперті?
-
Якщо є декілька рахунків це не проблема Так само не проблема є оформлення допомоги на всю родину - щоб прийшло на один рахунок Допомога 3к не обладається податком і а податкову звітність щорічну не йде
-
Не погоджуюсь . Оформили на мій другий рахунок
-
Але також якщо бізнес оперував лише 2-3 місяці, то лише 2-3 місяці беріть
-
Краще вказати і в ЛоЕ написати деталі що спонукало на отримання туалетного паперу з двоголовою куркою По факту - Канада не визнає окуповані території України частиною боліт Але також по факту є що населення т.о. частин України іноді мобілізують або змушують робити щось, чого робити неможна. Тут Канада має розуміти що ці люди не були задіяні в war crimes, human rights crimes etc.
-
Дякую
-
Добрый вечер, перечитала чат, все равно не могу разобраться. Дано: ребенок 12 лет, визитор до 21.12.2026, а study permit до 25.06.2025. Я понимаю, что для обучения в школе достаточно визитор, но в study permit условие - must leave Canada by 25.05.2025. Что делать в таком случае?
-
Так
-
Друзі ще таке питання: запросили апдейт schedule A. І трішки не зрозуміло чи їм треба апдейт за період жовтень -грудень 2023, чи за всі 10 років? почала заповнювати за 10 років, а мені не вистачає строк в 8.Personal History У кого був схожий випадок
-
На це питання вам відповість лише ваш офіцер Існує таке поняття як людський фактор, так от передбачити це неможливо З логіки - якщо пояснити зрозуміло що на то були вагомі причини - офіцер це зрозуміє
-
Ні, я мабуть неправильно сформулювала запритання. Я найманий працівник, працюю віддалено. Минулого року пам’ятаю була схема 2$/день * на кількість робочих днів. Зараз бачу що у HR Block цієї функції немає, і потрібно вносити детальну інформацію.
-
Напишіть повний список, щоб НЕ було жодних гепів, серед яких у вас безпосередньо був жовт.-груд 2023
-
Доброго вечора! Скажіть будь ласка, подались тиждень тому через HR Block, вони сказали що спробують надіслати онлайн але не вийшло і будуть якоюсь своєю поштою яка йде довго і refund в цьому у випадку чекати біля 2х місяців. Що ми зробили не так? Тобто чому так довго?)