PR CUAET
-
Ми на кліматичні навіть не заповнювали і не подавалися, бо в ВС наче іх не платять. Оформили дитячі в CRA акаунті, але чогось чекати треба півтора місяця до отримання відповіді чи вони нарахують, і якщо нарахують то скільки… Вірніше може в ВС і платять якісь кліматичні, але на калькуляторі в нас не показало, що ми можемо іх отримати, були нулі🤷♀️
-
Я навіть незнаю скільки я маю доплатити, і що означає якщо у мене немає instalments це добре, чи погано?
-
Ну так один з варіантів : або податок до заплати або вам повертають переплачений податок) якщо у вас повернення ви нічого не повинні сплачувати до cra :)
-
Дякую, ще почекаємо, якщо не буде відповіді, тоді подзвонимо)
-
Так, подали декларацію самостійно, і 29 лютого перерахували кошти, про доплату нічого не писали
-
Краще подзвоніть , перевірять вашу заявку, можливо ще якийсь документ попросять, ми на звʼязку були більше години, але результативно
-
Ви самостійно подавали декларацію? Відкрийте вкладку в своєму кабінеті cra : Tax returns. Там мусить бути notice of assessment (коли податкова обробить вашу декларацію) з всією інформацією. Взагалі коли ви подавали податкову декларацію то вже мусили бачити результат : повернення податку чи доплата. Або якщо через бухгалтера : вам мусили дати таку інформацію спеціалісти.
-
Дякую, у нас ще немає 8 тижнів, ми недавно подалися!)
-
Це на розсуд офіцера. Але якщо мама хоче зменшити вірогідність відмови у вʼїзді, нехай зробить медогляд в країні проживання.
-
Дякую))
-
Це все має сенс насправді. Хоча я в п‘ятницю додзвонилась в IRCC і перепитала про proof of funds на Federal Skilled Worker з відкритим дозволом на роботу і джоб офером без лміа, і мені сказали, що якщо є дозвіл на роботу, джоб офер і ви вже в Канаді, то не обов‘язковий proof of funds🫣 наскільки їм можна вірити - не знаю, певно краще перестрахуватися
-
Робіть Велика вирогідність проблеми будуть Все частіше ІРСС надсилає листи заднім числом про те що люди прогавили вікно у 90 днів і треба пройти asap Або будуть наслідки
-
Хто знає відповідь Якщо я зараз подамся на перездачу на work permit мені його дадуть на 3 роки чи термін може зменшитись ???? Я його отримав 08.08.2023 Чи може бути відмова на продовження???