PR CUAET
-
Зверніться ще хоча б до одного консультанта/адвоката, щоб послухати іншу думку. А також, якщо ви вже питаєте про те, що учасники думають з вашого приводу, то як на мене - у вас доволі непогана інтеграція в Канаді (що є плюсом), ви повністю забезпечуєте себе з дітьми - що теж є однією з вимог. Але з іншого боку - ваш чоловік, з яким ви не розлучені (і батько ваших дітей одночасно) знаходиться в Україні. Також, ймовірно, там є своє житло. І міграційний офіцер, на якого потрапить ваша справа може подумати, що після закінчення війни ви можете повернутися в Україну до чоловіка й батька дітей, і будете щасливою родиною знову разом. А поки у вас є ворк пермітом, де ви можете перечекати цей час у безпеці. Це лише моя думка - як я бачу ситуацію. І я не міграційний консультант, тож можу помилятися.
-
Якщо вона буде
-
t.me/shyshyn_realestate
-
Не нужен - не означает "не выполняет свою функцию". Стадипермит для школьников не есть обязательным. Но ребенку все равно нужен документ для статуса нахождения в Канаде. И если выбирать между визиторрекодс или стадипермит, то стадипермит лучше - так как он не прекращает свое действие при выезде из Канады.
-
Не вказана вами вище освіта у анкеті на візу - не той фактор, який міг би мати наслідки для рішення по вашої візі, бо він не був взагалі в переліку критеріїв. І ви не вказали вищу освіту, маючи їх, замість , навпаки, варіанту не правдивої інформації про отримання вищої освіти, коли людина її не мала. Тому зараз в анкеті на WP вказуйте вашу вищу освіту, бо потім ця вища освіта вам може бути потрібна для якоїсь програми PR.
-
Доброго)можете мені в приват написати?
-
Доброго дня! Маю ситуацію - ВП з 5.03.23-5.03-26, зараз тимчаство мусила виїхати з Канади на більш ніж 6 міс, але планую повертатись. Хочу спробувати але не можу розібратись із продовженням вп, у випадку якщо дадуть на менший термін попередній обнуляється? Коли заїзжати в Канаду показувати лише новий?(питання ще як його отримати якщо зараз знаходжусь не в Канаді, на чиюсь адресу?) І як щодо медкомісії, потрібно проходити нову в термін 90 днів? Якщо чесно я навіть не розумію чи я маю право на його продовження. Дякую!
-
Не можу вам перший написати