Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 772.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t6785246445T Offline
    t6785246445T Offline
    Кассандра
    wrote on last edited by
    Не вказана вами вище освіта у анкеті на візу - не той фактор, який міг би мати наслідки для рішення по вашої візі, бо він не був взагалі в переліку критеріїв. І ви не вказали вищу освіту, маючи їх, замість , навпаки, варіанту не правдивої інформації про отримання вищої освіти, коли людина її не мала. Тому зараз в анкеті на WP вказуйте вашу вищу освіту, бо потім ця вища освіта вам може бути потрібна для якоїсь програми PR.
    1 Reply Last reply
    0
  • t704865791T Offline
    t704865791T Offline
    Kreativchik
    wrote on last edited by
    Доброго)можете мені в приват написати?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yana
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Маю ситуацію - ВП з 5.03.23-5.03-26, зараз тимчаство мусила виїхати з Канади на більш ніж 6 міс, але планую повертатись. Хочу спробувати але не можу розібратись із продовженням вп, у випадку якщо дадуть на менший термін попередній обнуляється? Коли заїзжати в Канаду показувати лише новий?(питання ще як його отримати якщо зараз знаходжусь не в Канаді, на чиюсь адресу?) І як щодо медкомісії, потрібно проходити нову в термін 90 днів? Якщо чесно я навіть не розумію чи я маю право на його продовження. Дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • t6785246445T Offline
    t6785246445T Offline
    Кассандра
    wrote on last edited by
    Гілку вище не намагалися читати? Всього три поста вище t.me/prcuaet/19036/119972
    1 Reply Last reply
    0
  • t704865791T Offline
    t704865791T Offline
    Kreativchik
    wrote on last edited by
    Не можу вам перший написати
    1 Reply Last reply
    0
  • t6785246445T Offline
    t6785246445T Offline
    Кассандра
    wrote on last edited by
    Податися на воркперміт CUAET ви можете тільки із Канади і до 31.03.2024. Цей процес тільки для тих, хто в Канаді www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/ukraine-open-work-permit.html
    1 Reply Last reply
    0
  • t6785246445T Offline
    t6785246445T Offline
    Кассандра
    wrote on last edited by
    Добрий день. За 2022 рік ми подали декларації, все ок. Є кабінет в CRA. Користувалися Wealthsimple. За 2023 рік все вже підтягнулося. Але я в Wealthsimple ніяк не знайду розділ, де внести дохід та податковий кредит по закордону? Який розділ та як його додати? Пам'ятаю, що як би в 2023 за 2022 я його бачила - а зараз ні.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Светлана Соболь
    wrote on last edited by
    Якщо нам пощастить , і ми отримаємо продовження ще на 3 роки. ПИТАННЯ: чи потрібно переробляти Анкету на ПР, чи потрібно відправити лист в міграційну службу, що у нас новий WP, з новым номером? Які дії треба виконати , тим хто очікує АОР?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Марина
    wrote on last edited by
    Не обовязково в посольстві
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Светлана Соболь
    wrote on last edited by
    Ще уточнення. У мене WP по CUAET до 2025 року Потім я закінчила коледж в отримала PGWP з 2023 до 2026 рок Зараз подалась на PR по сімейній програмі. Але мало вірю , бо у нас громадянський шлюб ( не фіктивний , ми разом вже 3 роки, разом ведем господарство). Але я розумію що громадянський шлюб ще дуже не надійний спосіб отримати ПР. Податись по ЕЕ в Торонто, не дотягує NOC . Питання: чи варто податись на продовження WP , може продовжать до 2027. За цей час зможу мати 2 роки стажу по NOC 1,2,3 і податить на ЕЕ з високим балом? Дякую фахівцям , які розуміють імміграційний підхід, за відповідь
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Sergey
    wrote on last edited by
    Привіт! Будь-ласочка, хто найближчим часом буде в консультсві Торонто Запитайте будь-ласка в них щодо можливості, чи приймуть вони заяву поштою на переоформлення доставки через DHL На сайті написано тільки особисто, можливо вони таки йдуть на зустріч в цьому випадку Бо до них не додзвнитись, не дописатись (((
    1 Reply Last reply
    0
  • t504826295T Offline
    t504826295T Offline
    Татьяна
    wrote on last edited by
    Доброго дня Може З когось була така ж ситуація,бо я написала в консульство,чекаю на відповідь Дитині зараз 16 років,потрібно робити новий закордонний паспорт,бо скоро закінчується Але в нього немає українського державного паспорту(йому тільки виповнилось 14 в лютому і почалась війна,ми не встигли зробити),а в переліку документів на новий закордонний є Чи приймуть по свідоцтву про народження?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Katrinka K
    wrote on last edited by
    Добрий ранок Де можна знайти информацію по вашим курсам? И чи можна їх проходити онлайн?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Галина Федорівна
    wrote on last edited by
    Нет, там форма одна.
    1 Reply Last reply
    0
  • t450891687T Offline
    t450891687T Offline
    Olena Semikina
    wrote on last edited by
    Дякую за відповідь, будемо робити. Але ж він дійсний рік, а мама хоче приїхати в серпні 2025, тому напевне краще робити не раніше ніж за рік до вильоту?
    1 Reply Last reply
    0
  • t450891687T Offline
    t450891687T Offline
    Olena Semikina
    wrote on last edited by
    Що таке asap, підкажіть будь ласка?
    1 Reply Last reply
    0
  • t579938696T Offline
    t579938696T Offline
    Олеся 💛
    wrote on last edited by
    У мене ідентична ситуація ( мама не буде працювати , але приїжджати хоче ( тобто якщо скасують ворк перміт , головне щоб залишилась віза ) прийшла смс, що потрібно пройти медичний огляд, і я уже переживаю, що робити ?)
    1 Reply Last reply
    0
  • t150437261T Offline
    t150437261T Offline
    Анастасия
    wrote on last edited by
    As soon as possible Дуже скоро
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tetiana
    wrote on last edited by
    Я вам скажу так что ворк пермит сейчас не продлевают по куает если вы его ранее получили на полных 3 года. Таким образом ваш вопрос отпадает автоматически. Лучше ждать ответ и доказывать ваш брак
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tetiana
    wrote on last edited by
    Меня очень интересуют вопрос где написано что на момент принятия решения по заявке нужно быть в Канаде? Разве пр карта не по почте прийдет? Какие от меня действия нужны? Мы просто можем выехать и по мгновению палочки так быстро не вернутся … но вернемся немного позде. Вот думаю об этом все время
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags