PR CUAET
-
В Украине этим вопросом ни один нотариус не займется , вам нужна подпись на бланке оригинальном от иммиграции Канады . А в Украине они могут лишь перевести на укр яз и снова на англ и тогда нотариально подтвердить . Вам нужен нотариус здесь , в Канаде . Который дистанционно все сделает. Вы заполняете форму , отсылаете нотариусу , он проверяет и вы выбираете день и время когда экс муж в онлайн режиме созвонится с нотариусом предъявит свой паспорт на камеру и распишется онлайн в документе. Процедура такая стоит 45$ , и если это был дозапрос по вашему дела то у вас на это есть 30 дней . Удачи
-
Ми теж не хочемо робити прямо зараз, бо ж термін дії закінчується напевне так само через рік. А мама збирається приїхати знову через ~ 1,5 року
-
Я там була. У мене не було пластика про вид на проживання і мені сказали чекати, прийде на пошту. Вже місяць чекаю
-
Доброго дня. Планую подаватись на подовження перміту. Підкажіть будь ласка, як розумію, треба подавати всю сімʼю в одну анкету. В мене паспорт дійсний ще 4 роки, а в дітей паспорти строком до 2026 року. Донці з візітор рекордс хочу зробити work permit. І це все в одній заявці вказувати? Якщо повезе і перміти подовжать, не буде такого що, через те, що в дітей паспорти до 2026 року то перміти всім нам подовжать до 2026? Тобто опираючись не наші з чоловіком паспорти, а на строк діі дитячіх. В них додаткові ще 3 роки не «вміщуються» по сроку паспортів. Тільки на початку квітня будемо робити ім нові паспорти. Як думаєте, подаватись разом, або краще тільки мене з чоловіком? А дітей потім подовжити, на підставі наших пермітів.
-
Ще й з роками наплутали
-
Зараз ще побачив що наплутали інформацію про роботу, замість маркетингу у котрому я працював написали що я працював механіком, напевно це вже критично? Писати справжню роботу і пояснювальний лист? Або як робити?
-
Коли оформлювали візу КУАЕТ ви підписались що маєте пройти медогляд протягом 90 днів з дня його отримання Це була умова обовʼязкова для виконання Без її виконання перміт в системі можуть анулювати автоматично
-
Кто подался с Квебек ( мы в Монреале) у кого то есть движение ? Кто то получил AOR?
-
В вас можуть анулювати перміт, якщо то вас не бентежить
-
As soon as possible
-
Зрозуміла, дякую за відповідь. А де подивитися чи він ще дійсний?