PR CUAET
-
Доброго дня. Планую подаватись на подовження перміту. Підкажіть будь ласка, як розумію, треба подавати всю сімʼю в одну анкету. В мене паспорт дійсний ще 4 роки, а в дітей паспорти строком до 2026 року. Донці з візітор рекордс хочу зробити work permit. І це все в одній заявці вказувати? Якщо повезе і перміти подовжать, не буде такого що, через те, що в дітей паспорти до 2026 року то перміти всім нам подовжать до 2026? Тобто опираючись не наші з чоловіком паспорти, а на строк діі дитячіх. В них додаткові ще 3 роки не «вміщуються» по сроку паспортів. Тільки на початку квітня будемо робити ім нові паспорти. Як думаєте, подаватись разом, або краще тільки мене з чоловіком? А дітей потім подовжити, на підставі наших пермітів.
-
Ще й з роками наплутали
-
Зараз ще побачив що наплутали інформацію про роботу, замість маркетингу у котрому я працював написали що я працював механіком, напевно це вже критично? Писати справжню роботу і пояснювальний лист? Або як робити?
-
Коли оформлювали візу КУАЕТ ви підписались що маєте пройти медогляд протягом 90 днів з дня його отримання Це була умова обовʼязкова для виконання Без її виконання перміт в системі можуть анулювати автоматично
-
Кто подался с Квебек ( мы в Монреале) у кого то есть движение ? Кто то получил AOR?
-
В вас можуть анулювати перміт, якщо то вас не бентежить
-
As soon as possible
-
Зрозуміла, дякую за відповідь. А де подивитися чи він ще дійсний?
-
Друзі вітаємо! Нагадуємо вам перелік послуг, які ми надаємо⤵️ 🔸 Допомога з витребуванням дублікатів документів із України та апостилюванням (свідоцтва про народження, шлюб, заява про неперебування у шлюбі, освітні документи, довідки про несудимість в тому числі з Європейських країн) 🔸нотаріальний переклад документів на англійську мову з нотаріальним посвідченням для подання на PR 🔸 Допомога на всіх етапах оформлення візи в: 🇺🇸 США програма U4U або туристична віза 🇨🇦 туристичну візу в Канаду та оформлення або поновлення work permit 🇦🇺 туристичну візу в Австралію Для особистої консультації, пишіть🤗 Telegram: @Margo2145 Telegram канал: t.me/grosmeister1 Instagram: instagram.com/margo_grosmeister?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==
-
А ви по запиту можете перевірити. Головне його пройти вчасно Щодо дійсності - вона планує працювати чи іммігрувати?
-
Це буде бачити ІРСС в їх файлі
-
У неї WP дійсний до 27/07/2025, тому швидше всього вона не зможе працювати літом 2025. Так, хоче працювати і імігрувати.