PR CUAET
-
Та ні( написано 26 вер/sep 28 Ніби то мали б зрозуміти
-
Підкажіть будь ласка. Розлучення якось впливає на PR. Син українець, хоче виїхати з Росії а невістка росіянка ( не хоче). Є дитина 13 років. От і постало питання як краще для сина розлучатись, чи ні? Надіється залишитись в Канаді. Якийсь з варіантів матиме значення для питань на шляху до громадянства? Чи може на якомусь етапі завадити?
-
Это как? Видят но не могут! По телефону так сказали? Звучит как полный бред
-
Ні, дивляться на обов'язки
-
А назва посади не впливає?
-
Так як вони це знають якщо нема ніякого зворотного звʼязку від них? В мене ж на лиці не написано чи я в процесі чи ні 🙄😁😂
-
17 00 эдмонтон. Появляются слоты. Какой день неизвестно. Время на бронь слота секунд 30
-
Я тоже с оккупированной. Писала запрос в личном кабинете на сайте пенсионного фонда, чтобы забукать идентификацию онлайн. Получила официальный ответ, что все в порядке, запросов от банка или других органов не получали, идентификация не нужна.
-
Якщо місяць написано лише українською (не цифрами), то потрібний переклад цієї сторінки - мені так пояснили.
-
Я тільки тиждень тому дізналася, що це різні речі і треба було спочатку WP продовжувати, тепер потрібно подаватись на TRP😣
-
Вам спочатку потрібно було продовжити WP а потім візу. З візою ви як турист до 6 місяців. Страхування теж закінчилось? Тепер тільки звернутись до грамотного імміграційного консультанта
-
знаходжуся я тут зараз тільки з візою, тому що при оновленні я думала, що віза та ворк перміт це одне й те саме. в результаті я більше півроку чекала лише візу
-
Свекровь с окупированой територии,а все,кто является переселенцам должны пройти идентификацию,чтобы получать пенсию. В консульстве сказали,записывается в очередь через дию и приходить на идентификацию ..а я не нахожу там услуги запись на идентификатор или что-то подобное …
-
Доброго дня, подавали на новий ворк перміт з продовженим паспортом. Вони запросили скан паспорту, та ми їм відправили скан сторінки з штампом про продовження, бо на першій сторінці дата вже прострочена. Вони надіслали лист що не зрозуміли інформацію яку ми до них надали. Чи був хтось в такій ситуації і як можна найкраще зробити в цій ситуації?
-
А як ви тут знаходитесь ? Wp можна продовжити до його закінчення або поновити його на протязі 90 днів після його закінчення.
-
Так, це точно 💔 а росіяни доречі дуже заздрили, як нам «пощастило» прискорити процес імміграції тоді, бо всіх українців аутлендерів на федеральному етапі в лютому 22го пріорітезували. Тому чесно краще почекати, але без потрясінь))
-
У мене саме non EE. Дякую
-
Тоді так, в ту сторону тільки Галіфакс … Я в Оттаві - планую також переїжджати … ще вибираю провінцію)
-
Вам перестали выплачивать и затребовали идентификацию? Понять, откуда ноги растут?!? Заранее спс
-
То є так) для нас зміни не будуть вже кардинальними, то правда. Вони були вже після 24 лютого.
12 Jan 2024, 17:45
Post 1029 of 403131
2 minutes ago