PR CUAET
-
З того ж можна подаватись. Не потрібно створювати новий
-
Дякую, я читаю закріплені повідомлення. Ще варіанти чи у них тут монополія?
-
EE профіль їсти не просить, можете створити його в будь-якому випадку
-
@tax_canada_accounting
-
Подскажите, пожалуйста номер по которому можно связаться с IRCC если нет номера аппликации еще
-
Дякую дуже за відповідь. Ви теж платили зразу за проходження біометрії, не чекаючи запиту на оплату?
-
Доброго ранку! В нас на сайті. Але більшість з них зʼявиться в квітні. Вони проходять онлайн.
-
Я поняла, спасибо большое!
-
Шукайте по слову Foreign
-
Але він доступний для найманих працівників, вірно? Тобто не лише ті хто мають власний бізнес можуть клеймити його?
-
Зазвичай так стається якщо ви підпадаєте під юрисдикцію 2 провінцій і перший раз подаєте. Або якщо система дає збій.
-
Ви всеодно у кращій ситуації, бо тим у кого тір 4, 5 взагалі немає можливості бути в ЕЕ. Ще можна звісно пробувати покращувати англійську чи зробити лміа
-
Це була схема для «робота в дома під час ковіду» Тепер цей дедакшин закрили і залишився старий - стандартний. Тому я і кажу що це і є тепер єдиний правильний варіант.
-
Так, оплачувала зразу
-
Я замовляла довідку, відправляла всі документи поштою( Торонто), через тиждень прийшла довідка.
-
Дякую
-
Тетяна 6478707146
-
Teer 5. Це чудово, що ТІР 5 видаються номінації так само, як і іншим! Навіть після призупинення програми. Є надія, що навіть українців, які подалися вже у 2024 номінують в першу чергу
-
Вітаю друзі та шановні модератори. Ми приїхали позавчора. Сьогодні з дитиною 7 років ідемо оформлювати SIN. Запитання. Чи формулюється SIN дитині? Як без нього податися на допомогу 2000$? Як дииині оформити картку мобільного? Дуже дякую за відповіді.
-
Форма є, дуже Вам дякую!
12 Jan 2024, 17:45
102919/472613
9 minutes ago