PR CUAET
-
Вы прилетаете 30 числа утром в Торонто, если все ок и Вам выдают ВП в аэропорту с пометкой CUAET, то трех недель Вам хватит с головой... Вы делаете SIN, открываете счет в банке, заполняете заявку на тритыщи, сдаете медицину и летите обратно со спокойной душой... Если вдруг офицер заартачится и скажет - А давайте-ка Вы, дружок, подавайте на ВП онлайн, то трех недель не хватит
-
Вітаю! Щойно засабмітила аплікацію на подовження перміту та помітила помилку у ПРІЗВИЩІ 😫😫😫 Не можу знайти як написати чи відіслати коректний файл Будь ласка, допоможіть, що робити??😭
-
Яка програма, бо звучить дужн сумнівно. Скоріш неправда
-
А біометрію здали коли ?
-
Є таке, але наскільки памятаю що за 0 тір нема там. Ну і все таки там жити треба :)
-
Поки тиша Чекаю коли закінчать з жовтневими І тоді настане наша черга
-
Дякую
-
В тому, що людина знаходиться в чужій країні без документів, а оформити нові просто неможливо. Навіть виїхати з країни, щоб оформити десь інде, бо дитині вже більше 12 і потрібно особисто бути присутнім. Консульство не відповідає нічого окрім, реєструйтеся на сайті. Я днюю і ночую на цьому сайті в надії спіймати слот. Їх просто немає. А тепер запитайте мене ще раз, де звʼязок між слотами і відчаєм.