PR CUAET
-
Добрий ранок !Пiдскажiть будь ласка чи робите ви справку з Iзраiлю?
-
У людини дійсно відчай через втрату документу, а ви причепилися до слів... читайте між рядків...
-
А біометрію здали коли ?
-
Я чула щось про Атлантичну програму чи щось схоже, що там не треба здавати тест за яких ось умов по ноку
-
Є таке, але наскільки памятаю що за 0 тір нема там. Ну і все таки там жити треба :)
-
Вітаю, хотіла спитати чи варто подавати самостійно декларацію (2 дорослих до 60к) чи краще піти до бухгалтера?
-
Поки тиша Чекаю коли закінчать з жовтневими І тоді настане наша черга
-
Добро пожаловать в клуб. Вы не одна
-
Дякую
-
У нас така сама ситуація. Срок перміту ще є, але хвилюємося що не встигнемо отримати пр до його закінчення і ця сімейна програма поки не передбачає продовження перміту на її основі. Будемо пробувати продовжити перміт зараз, до 31 березня
-
Дякую
-
В тому, що людина знаходиться в чужій країні без документів, а оформити нові просто неможливо. Навіть виїхати з країни, щоб оформити десь інде, бо дитині вже більше 12 і потрібно особисто бути присутнім. Консульство не відповідає нічого окрім, реєструйтеся на сайті. Я днюю і ночую на цьому сайті в надії спіймати слот. Їх просто немає. А тепер запитайте мене ще раз, де звʼязок між слотами і відчаєм.
-
31.10 тоже самое
-
Так
-
Я читаю цей чат і люди багато пишуть про це. У мене немає зайвих грошей аби викинути. Щиро дякую за підтримку
-
21.11.2023
-
Як ловити ці слоти?Ви теж кожного разу авторизуйтесь через банк і просто перевіряєте календар чи не зʼявилося місце? Це просто потрібні железні нерви вводити ці паролі, авторизуватися , щоб побачити що все зайнято😢
-
А з якого email вам цей бред прийшов? Там точно відправник це хтось з @apostille.in.ua ???
-
Їх свідоцтва, які я не додав на самому початку.
-
Дякую за відповідь. І який тепер план?
12 Jan 2024, 17:45
103036/433116
about an hour ago