PR CUAET
-
Як ловити ці слоти?Ви теж кожного разу авторизуйтесь через банк і просто перевіряєте календар чи не зʼявилося місце? Це просто потрібні железні нерви вводити ці паролі, авторизуватися , щоб побачити що все зайнято😢
-
Я вас понимаю, но если вдруг к вам постучался "доброжелатели" готовые за деньги "помочь", это скорее всего мошенники, которые возьмут ваши деньги и совсем не помогут.
-
Доброго дня! При подачі на CUAET не вказали інформацію, що працювала легально в Європі більше року вихователем, тому що основна робота була в Україні в університеті. Але вказала чіткі дати, коли прибула/вибула до/із Європейського міста. Маю листа рекомендацію від європейського роботодавця, що підтверджує все (доходи, посаду, години). Зараз розглядаю варіант подачі по скілд воркер, бо маю роботу вихователем в Канаді. Чи будуть із цим проблеми? Дякую
-
Я навіть і на секундочку не бачила ні разу😔
-
Я вчера пробовала продлить,но никаким образом не получилось открыть форму, imm5710 .Я купила уже adobe программу,но пишет что не поддерживает формат.😞Опять же нет гарантии что продлят.Меня больше интересует вопрос,я как жена гражданина Канады могу получить OWP или нет.
-
Залишилося тільки сподіватися на удачу
-
Тишина 🙄😔