PR CUAET
-
Доброго дня! При подачі на CUAET не вказали інформацію, що працювала легально в Європі більше року вихователем, тому що основна робота була в Україні в університеті. Але вказала чіткі дати, коли прибула/вибула до/із Європейського міста. Маю листа рекомендацію від європейського роботодавця, що підтверджує все (доходи, посаду, години). Зараз розглядаю варіант подачі по скілд воркер, бо маю роботу вихователем в Канаді. Чи будуть із цим проблеми? Дякую
-
Я навіть і на секундочку не бачила ні разу😔
-
Я вчера пробовала продлить,но никаким образом не получилось открыть форму, imm5710 .Я купила уже adobe программу,но пишет что не поддерживает формат.😞Опять же нет гарантии что продлят.Меня больше интересует вопрос,я как жена гражданина Канады могу получить OWP или нет.
-
Залишилося тільки сподіватися на удачу
-
Тишина 🙄😔
-
Это просто погружается портал, нужно несколько секунд ему для того чтобы отобразить что слотов нет.
-
-
Коли це сталось? Якщо не пройшло 1 місяця, не панікуйте. Мені КанадаПост загубили водійське посвідчення. Але воно всеж таки прийшло, замість 14 днів, йшло 1 місяць та 7 днів. У дуже брудному конверті, але прийшло. Мені казали, що коли губиться, часто з великим запізненням але приходе і як виявилось це так і є.