PR CUAET
-
Так, вони їх не виставляють. Казали, що можливо почнуть виставляти після 31.03 (це Едмонтон)
-
Если напишу при заполнении заявки что не планирую работать с детьми, придет ли мне ворк перм с снятыми ограничениями? Или останутся ?
-
По-моему в Торонто писали где-то про возможность приема граждан которые потеряли паспорт. Точно не помню, посмотрите на офиц.сайтах, может что-то предусмотрено.
-
Ще навіть не знаю. Для кваліфікованих робітників напевно Тільки починаю розбиратись в усьому
-
Підкажіть будь ласка за переклади який повинен були сертифікований або просто завірений перекладачем? Дякую
-
Добрий вечір, лечу з дитиною до Канади, підкажіть будь ласка дозвіл від батька в когось питали? Ми розлучені. Я надавала дозвіл, коли подавались на візу, але чи питають в аеропорту?
-
Да , если я откажусь от апостиля , то и оригиналы отсылать не надо ?
-
Ви можете ще у бібліотеку піти це зробити.
-
В мене теж рівень високий, але хотілось би освіжити знання та підготуватись добре до тесту, безоплатних ресурсів щось не знайшла, тільки цей курс, то ж і думаю чи варто його купляти
-
Також сама
-
Всі по різному роблять. Найкраще щоб переклад був зроблений канадським сертифікованим перекладачем, тоді не буде питань, але це і дорожче виходить.
-
Підскажіть будь-ласка, в supporting documents for pnp потрібно аплоднути "travel documents and passport": сканувати і загружати закордонний паспорт ціляком чи тільки першу сторінку і візу до Канади?
-
Вітаю. Лечу до Ванкувера з пересадкою в Калгарі. В якому аеропорту брати дозвіл на роботу? В транзитному аеропорт чи в аеропорту кінцевого призначення?
-
Я не готувалася по ним але бачила ролики цього препода, кілька і мені сподобалася його подача матеріалу і пояснення, в мене рівень високий тому в змозі оцінити
-
Ви маєте нок 0 ?
-
Я б так і зробила, але не розумію як її відмінити 😔
-
30.10- только биометрия. Даже медицину не подтянули
-
Это загадка 🤔 Позавчера были ночью около 10-11 Вчера словили вечером в 8 Раньше появлялись вроде в 7 вечера Мы последние недели мониторили каждый час🤷🏼♀️
-
@OstapBosak не підкажете як краще зробити?
-
Якщо високий то я наприклад місяць після роботи сама по підручникам підготувалася, тренувальні тести пройшла на ютьюбі і пішла здала. Я не купляла нічого
12 Jan 2024, 17:45
Post 103085 of 387374
2 minutes ago