PR CUAET
-
Дякую!
-
Доброго дня. Якщо ви маєте на увазі медогляд для ircc то вам на місці все зроблять.
-
Не важливо то, вам головне щоб у дитини був діючий статус, тобто візітор чи стаді перміт
-
У вас в паспорті дати виїзду та в'їзду стоять? Якщо так, то я б писала аналогічно тим датам
-
Ви ж наче замовили паспорт через сервіс?
-
Детский В Оттаве На 18 апреля Словили в 8 вечера по Оттаве
-
Да, может. С собой взять BIL и чек про оплату. Мы так делали
-
При реєстрації в CRA просить ввести <>. Це має бути два числа чи я не розумію ?
-
Круто:)
-
Спасибо большое !
-
Я ще ні в чому не розбираюсь, вибачте )) Так, 0
-
Якщо є можливість поїхати в одне меньше містечко і податися по програмі Rural, виникає питання скільки часу займе получити ПР. І якщо потім виїхати з цього міста чи не відміннять ПР . Хтось може підказати
-
дуже дякую
-
Я бы порекомендовала не паниковать и внимательно прочитать написанное в письме, спокойно и внимательно. Письма шаблонные(максимально на все случаи жизни), мало ли что-то сбивает с толку. Проверить статус заявки напротив номера заявки а личном кабинете должна стоять подпись online. На сайте апостиль указано, что подавать можно в электронном виде все документы в виду военных действий в Украине. Для начала нужно выяснить что именно пошло не итак и как это исправить. Проще спросить Катерину в письме. У нее должно быть таких случаев много, ей виднее. Ни отменить, ни изменить ничего кроме нее никто уже после подачи не может.
-
Як думаєте,можна на подовження wp використати фото, яке робила в листопаді для заявки на pr? Є якась різниця? Якійсь вимоги до фото? Строк його "використання" з моменту фотографування? Дуже дякую тим, хто підказує.
-
Після отримання ПР, вам не мають права забороняти кудись їхати жити, якщо ви вже виконали умови для отримання ПР.
-
Вот совсем не за что. Главное спокойствие ☺️ Ошибки делают все, успехов вам!
-
Я готувалася за Prepmyfuture. Там купа тренувальних тестів і вправ за всіма 4 напрямками, пояснюється граматика, є приклади відповідей на усні та письмові завдання
-
Просто навалили видимо двух трех офицеров в офисе гуманитарки. А сейчас и на гуманитарку подаются все - раньше про нее и не знали и не думали. Понятно что и отказов достаточно, но все заявки же надо рассмотреть все равно
-
Если ресурсы не выделили то и рассматривать некому даже в короткий срок
12 Jan 2024, 17:45
103171/404187
less than a minute ago