PR CUAET
-
ми робили витяг з Дії та перекладали онлайн через Golfstrim / perevodim . У нас це працювало велику кількість раз
-
У мене неординарна ситуація, можливо хтось зможе допомогти. Минулого тижня я подала заяву на сім'ю на продовження перміту. А цього тижня виявилося, що мені треба ще й обмеження знімати з перміту. Медогляд робила ще до в'їзду в Канаду, тобто 12 місяців вже минуло. Тепер питання: 1. Чи потрібен новий медогляд. 2. Як бути із заявою: відіслану того тижня неможливо відредагувати, отже подавати ще одну? І чи існує ще варіант з приїздом на кордон, де можуть просто видати новий перміт без обмежень? Дуже дякую за будь-яку інформацію
-
Вітаю. Чи потрібно додатково робити переклад військового квитка про строкову службу? Чи достатньо буде тільки заповнити форму «IMM 5546 - Details Of Military Service»?
-
Доброго дня, підкажіть чи є інструкція як заповнити на ворк перміт тим, хто мав візу туристичну до початку війни? Бо тим, хто приїхав по куаєт я знайшла. Мене трубують питання на рахунок - який статус наразі - у тих хто по куаєт статус - воркер, але мені треба писати візитор - бо в нас же не було ніяких документів крім візітор візи
-
Добрий день , чи була в когось подібна ситуація:подала на подовження візітор рекорд дітям і прийшли нові документи всього на 6 місяців (мій Ворк мерміт дійсний ще півтора року )чи можливо зараз подати повторну заявку або що робити в такій ситуації?
-
отправили в пт утром, сегодня утром пришло ---- Thank you for your submissions, your file has been updated. We will contact you if we require any additional documents/information. Regards, SM24695 ---- Стоит отметить, что у нас медэкзаменв чт прошел не гладко. Была серьезная операция в госпитале Оттавы, поэтому врачи медэкзамена запросили в госпитале выписку и без этого не могут засабмитить репорт в ircc. Т.е. я думаю что сейчас ircc ждёт результата медэкзамена, медэкзамен ждет госпиталь, а госпиталь работает в своём темпе.