Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 800.8k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Yuliia
    wrote on last edited by
    Я готувалася за Prepmyfuture. Там купа тренувальних тестів і вправ за всіма 4 напрямками, пояснюється граматика, є приклади відповідей на усні та письмові завдання
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ox R
    wrote on last edited by
    Просто навалили видимо двух трех офицеров в офисе гуманитарки. А сейчас и на гуманитарку подаются все - раньше про нее и не знали и не думали. Понятно что и отказов достаточно, но все заявки же надо рассмотреть все равно
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ox R
    wrote on last edited by
    Если ресурсы не выделили то и рассматривать некому даже в короткий срок
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    Якщо буде якийсь папір від Канада пост про втрату вашого паспорту, приймуть у Оттаві по живій черзі. Попередньо зателефонувати консулу
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ирина
    wrote on last edited by
    Так, звісно, щоб отримати ПР, то треба відповідати умовам програми. Після - вільна пташка
    1 Reply Last reply
    0
  • t306760251T Offline
    t306760251T Offline
    Maksim
    wrote on last edited by
    але тільки після отримання ПР процессінг тайм на федеральному этапі зараз ~ рік, може трошки менше
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Jеnya
    wrote on last edited by
    Дякую за інфо, теж спробую знайти цей ресурс і готуватись по ньому!
    1 Reply Last reply
    0
  • t395092636T Offline
    t395092636T Offline
    Vlad Zhelezniak
    wrote on last edited by
    ми робили витяг з Дії та перекладали онлайн через Golfstrim / perevodim . У нас це працювало велику кількість раз
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ihor
    wrote on last edited by
    Кто знает, в калькуляторе CSR пытаюсь выбрать свое образование, у меня младший специалист(Three years diploma по канадски), но не могу понять, здесь либо вариант стоит 2 года либо 3 года но это уже бакалавр, какой правильно будет выбрать?
    1 Reply Last reply
    0
  • t896222259T Offline
    t896222259T Offline
    Ilona Yatsuliak
    wrote on last edited by
    У мене неординарна ситуація, можливо хтось зможе допомогти. Минулого тижня я подала заяву на сім'ю на продовження перміту. А цього тижня виявилося, що мені треба ще й обмеження знімати з перміту. Медогляд робила ще до в'їзду в Канаду, тобто 12 місяців вже минуло. Тепер питання: 1. Чи потрібен новий медогляд. 2. Як бути із заявою: відіслану того тижня неможливо відредагувати, отже подавати ще одну? І чи існує ще варіант з приїздом на кордон, де можуть просто видати новий перміт без обмежень? Дуже дякую за будь-яку інформацію
    1 Reply Last reply
    0
  • t509878922T Offline
    t509878922T Offline
    Iryna Pereginets
    wrote on last edited by
    Вітаю. Чи потрібно додатково робити переклад військового квитка про строкову службу? Чи достатньо буде тільки заповнити форму «IMM 5546 - Details Of Military Service»?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Євген
    wrote on last edited by
    Всім привіт! Кому потрібна гривня на приват 24 чи моно. Можу обміняти на готівковий доллар, найкращий курс. Знахожусь у Калгарі під'їду на авто. Гривня є постійно.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    Сколько уже времени прошло с момента отправки последних документов на дозапрос?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ju Ka
    wrote on last edited by
    Або може є інструкція як заповнювали документи на куаєт ще у 2022? Може там були якісь подібні ситуації і інструкції від Ircc як заповнювати заявки на ворк перміт
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ihor
    wrote on last edited by
    Кто знает, в калькуляторе CSR пытаюсь выбрать свое образование, у меня младший специалист(Three years diploma по канадски), но не могу понять, здесь либо вариант стоит 2 года либо 3 года но это уже бакалавр, какой правильно будет выбрать?
    1 Reply Last reply
    0
  • t6397706206T Offline
    t6397706206T Offline
    Artem
    wrote on last edited by
    Всім привіт,маю питання,чи можливо забрати дитину до себе на деякий час якщо в неї нема візи по програмі куает? 🙏
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ju Ka
    wrote on last edited by
    І от сиджу і думаю що робити? Як його писати, щоб потім не було питань і проблем що щось неадекватно заповнили
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ju Ka
    wrote on last edited by
    Доброго дня, підкажіть чи є інструкція як заповнити на ворк перміт тим, хто мав візу туристичну до початку війни? Бо тим, хто приїхав по куаєт я знайшла. Мене трубують питання на рахунок - який статус наразі - у тих хто по куаєт статус - воркер, але мені треба писати візитор - бо в нас же не було ніяких документів крім візітор візи
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oksana Pavlenko
    wrote on last edited by
    Добрий день , чи була в когось подібна ситуація:подала на подовження візітор рекорд дітям і прийшли нові документи всього на 6 місяців (мій Ворк мерміт дійсний ще півтора року )чи можливо зараз подати повторну заявку або що робити в такій ситуації?
    1 Reply Last reply
    0
  • t395092636T Offline
    t395092636T Offline
    Vlad Zhelezniak
    wrote on last edited by
    отправили в пт утром, сегодня утром пришло ---- Thank you for your submissions, your file has been updated.   We will contact you if we require any additional documents/information.     Regards, SM24695 ---- Стоит отметить, что у нас медэкзаменв чт прошел не гладко. Была серьезная операция в госпитале Оттавы, поэтому врачи медэкзамена запросили в госпитале выписку и без этого не могут засабмитить репорт в ircc. Т.е. я думаю что сейчас ircc ждёт результата медэкзамена, медэкзамен ждет госпиталь, а госпиталь работает в своём темпе.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags