PR CUAET
-
Добрий день , чи була в когось подібна ситуація:подала на подовження візітор рекорд дітям і прийшли нові документи всього на 6 місяців (мій Ворк мерміт дійсний ще півтора року )чи можливо зараз подати повторну заявку або що робити в такій ситуації?
-
отправили в пт утром, сегодня утром пришло ---- Thank you for your submissions, your file has been updated. We will contact you if we require any additional documents/information. Regards, SM24695 ---- Стоит отметить, что у нас медэкзаменв чт прошел не гладко. Была серьезная операция в госпитале Оттавы, поэтому врачи медэкзамена запросили в госпитале выписку и без этого не могут засабмитить репорт в ircc. Т.е. я думаю что сейчас ircc ждёт результата медэкзамена, медэкзамен ждет госпиталь, а госпиталь работает в своём темпе.
-
Доброго дня! Чи може є якась скажена можливість знайти нотаріуса який закупить тут мої копії українського паспорту та ідентифікаційного коду?? Дуже потрібні завірені нотаріальні копії та довіреність розпорядження майном від мого імені. Дуже дякую за будь-яку інформацію:)
-
рух це життя. ви вже просунулися на крок вперед.
-
грудневі в липні будуть шампанське відкривати😊
-
офіцери зупинилися на 28.10 ще зачекаємо трішки. у нас також 30.10
-
а можно запитати, які в Квебеку виплати дикретні? Від работи і так само від Квебеку?
-
бо буде ще раз дозапит
-
Дякую за швидку відповідь:)
-
обов'язково робити переклад!!!
-
ми в курсі, то я замість вас відповів❤️
-
GC Key account