PR CUAET
-
хоча зауважу що раніше ще по cuaet - у нас так і не змінилося на дату. хоча мед екз був пройдений вчасно і є підтвердження про отримання від ircc
-
так в цій частині. потім змінеться на дату зарахування
-
по ходу так. у нас ще не оновили. 7 днів від подачі пройшло. це процес може затягнутися
-
хай живуть бабусі до 100 років без медицини!!!!
-
Підкажіть будь ласка, у мене батьки приїздять в Онтаріо і вони літні - 65+ років і підходять під Dental care for low-income. Чи може хтось вже з таки стикався і знає клініки які готові брати senior people на лікування benefitswayfinder.org/ontario/dental-care-for-low-income-seniors
-
Доброго дня! Ось таке запитання щодо Work Permit. Я планую подовжити WP для мами. Термін дії її дозволу закінчується у квітні 2025 року, і я не впевнена, чи зможемо ми отримати PR до цього часу (за програмою "Family reunification"). Я знаю, що багато людей вже отримали дозвіл на наступні три роки. Моє запитання полягає в тому, який саме варіант обрати з переліку, який вказаний у формі: a) Apply for a work permit with the same employer. b) Apply for a work permit for the first time or with a new employer. c) Restore my status as a worker. d) Get a new temporary resident permit (for inadmissible applicants only). Ми не можемо обрати варіант "а", оскільки моя мама зараз не працює (тобто ми не можемо подати заявку на робочий дозвіл з тим самим роботодавцем), і в неї вже є діючий дозвіл (тому це не варіант "b" для нового дозволу for the first time або з новим роботодавцем). Здається, варіант "c" ("Відновити свій статус як працівник") також не підходить, оскільки вона має діючий статус працівника, і варіант "d" ("Отримати новий тимчасовий дозвіл на проживання") не відповідає, оскільки вона не вважається особою, яка є inadmissible. Можливо, хтось зможе щось порадити щодо цієї ситуації?
-
Привет всем. Есть ли кто то кто работал на держслужбе и уже подался на федеральный этап. Интересует запрашивали ли какие то документы по поводу этой службы. Речь не о военных службах а например о работе в районном казначействе
-
Там процес заповнення для всіх ідентичний, гляньте відео, там все урок за кроком показано. www.youtube.com/watch?app=desktop&fbclid=IwAR3UWApAGNmA7DPvLpc3yA0IXCIaKru9gcU0zp7Q0eM5zkTSHTSvtMLr6dg&v=YNIjfELamL0&feature=youtu.be&themeRefresh=1
-
Я подала 1 березня, і ще не маю інформації в CRA акаунті, що ж будемо чекати.
-
Ну бо висока кваліфікація www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/eligibility/find-national-occupation-code.html#
-
Воно наче так, але мені треба для роботи зняти обмеження. Тому трохи терміново.