PR CUAET
-
Підкажіть будь ласка, у мене батьки приїздять в Онтаріо і вони літні - 65+ років і підходять під Dental care for low-income. Чи може хтось вже з таки стикався і знає клініки які готові брати senior people на лікування benefitswayfinder.org/ontario/dental-care-for-low-income-seniors
-
Доброго дня! Ось таке запитання щодо Work Permit. Я планую подовжити WP для мами. Термін дії її дозволу закінчується у квітні 2025 року, і я не впевнена, чи зможемо ми отримати PR до цього часу (за програмою "Family reunification"). Я знаю, що багато людей вже отримали дозвіл на наступні три роки. Моє запитання полягає в тому, який саме варіант обрати з переліку, який вказаний у формі: a) Apply for a work permit with the same employer. b) Apply for a work permit for the first time or with a new employer. c) Restore my status as a worker. d) Get a new temporary resident permit (for inadmissible applicants only). Ми не можемо обрати варіант "а", оскільки моя мама зараз не працює (тобто ми не можемо подати заявку на робочий дозвіл з тим самим роботодавцем), і в неї вже є діючий дозвіл (тому це не варіант "b" для нового дозволу for the first time або з новим роботодавцем). Здається, варіант "c" ("Відновити свій статус як працівник") також не підходить, оскільки вона має діючий статус працівника, і варіант "d" ("Отримати новий тимчасовий дозвіл на проживання") не відповідає, оскільки вона не вважається особою, яка є inadmissible. Можливо, хтось зможе щось порадити щодо цієї ситуації?
-
Привет всем. Есть ли кто то кто работал на держслужбе и уже подался на федеральный этап. Интересует запрашивали ли какие то документы по поводу этой службы. Речь не о военных службах а например о работе в районном казначействе
-
Там процес заповнення для всіх ідентичний, гляньте відео, там все урок за кроком показано. www.youtube.com/watch?app=desktop&fbclid=IwAR3UWApAGNmA7DPvLpc3yA0IXCIaKru9gcU0zp7Q0eM5zkTSHTSvtMLr6dg&v=YNIjfELamL0&feature=youtu.be&themeRefresh=1
-
Я подала 1 березня, і ще не маю інформації в CRA акаунті, що ж будемо чекати.
-
Ну бо висока кваліфікація www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/eligibility/find-national-occupation-code.html#
-
Воно наче так, але мені треба для роботи зняти обмеження. Тому трохи терміново.
-
Добрий вечір. Є work permit,але медогляд не пройдений.Зараз я у Европі. Чи маю я змогу податися на продовження work permitу тут? Чи треба обов’язково для цього бути у Канаді?… Якщо я не подам продовження work permitу до 31 березня,чи буде можливість потім? Які можуть бути наслідки? Дякую❤️
-
Це на розсуд імміграційного офіцера що буде розглядати Вашу справу на федеральному рівні. Але якщо ви матимете провінційну номінацію і підете як провінційний кандидат, тоді ці моменти (робота та досвід) перевіряють саме провінційні офіцери. Тож можна мати надію що все буде норм! Але консультація звичайно може розставити всі крапки над і!
-
Я стикалася з кількома ситуаціями, коли батькам давали візи, а неповнолітнім дітям ні. У нас у школі просили саме перміт або візітор рекордс на дітей. Без цих документів лише по візі діти можуть знаходитися тут лише 6 місяців. Віза не дає право на навчання. І взагалі віза без пермітів це лише в'їзд і можливість бути в Канаді до 6 місяців. Я так зрозуміла право.