PR CUAET
-
Я стикалася з кількома ситуаціями, коли батькам давали візи, а неповнолітнім дітям ні. У нас у школі просили саме перміт або візітор рекордс на дітей. Без цих документів лише по візі діти можуть знаходитися тут лише 6 місяців. Віза не дає право на навчання. І взагалі віза без пермітів це лише в'їзд і можливість бути в Канаді до 6 місяців. Я так зрозуміла право.
-
Добрий день. Я хочу продовжити свій work permit ще на 3 роки. В мене така ситуація. Я проходила медичний огляд у 2022 році. Я вже знімала обмеження с work permit після проходження медогляду. Зараз хочу продовжити ще на 3 роки. Що мені вибрати на питання про медичний огляд?Чи потрібно мені проходити його заново? Дякую
-
Я через таку роботу канадської пошти вирішила не ризикувати і полетіти за паспортами ,своїм та дитини ,з Калгарі в Оттаву.Слоти ловила місяців три троє чоловік .Я своїм мужчинам сказала що хто спіймає слот плачу 100 дол 😁.В той день спіймала тільки я 2слоти😂.
-
А не подскажите про легкие программы для 40+? Везде же за возраст баллы урезают
-
У моєї знайомої на суді Канада сама спитала про власність у Донецьку, хоча вона в документах ніде її не показувала. Не забувайте, у України і Канади є договори про співпрацю. Аби це "не показувати" боком не вилізло.
-
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка номер телефону Ирини Мацюк
-
Добрый день, шановні учасники! Може, хтось підкаже з відповідями на два питання: 1. Яким чином можна пришвидшити отримання нового паспорту, який вже виготовлений, лежить в Україні, але ще не доставлений в дипломатичну установу? ( доставку замовляли на Консульство в Едмонтоні) 2. На днях їдемо замовляти новий паспорт ще одному члену родини. Яку опцію можна замовити, щоб виготовлений паспорт прийшов якомога швидше? Взагалі, є якийсь вихід, бо внаслідок того, що так довго йдуть паспорти, люди не можуть подаватися на PR. A WP скоро закінчуються… Всім буду вдячна за відповіді.
-
Добрый день, шановні учасники! Може, хтось підкаже з відповідями на два питання: 1. Яким чином можна пришвидшити отримання нового паспорту, який вже виготовлений, лежить в Україні, але ще не доставлений в дипломатичну установу? ( доставку замовляли на Консульство в Едмонтоні) 2. На днях їдемо замовляти новий паспорт ще одному члену родини. Яку опцію можна замовити, щоб виготовлений паспорт прийшов якомога швидше? Взагалі, є якийсь вихід, бо внаслідок того, що так довго йдуть паспорти, люди не можуть подаватися на PR. A WP скоро закінчуються… Всім буду вдячна за відповіді.
-
Всім привіт. Є таке питання: подався на експрес ентрі через провінцію (Альберта) 3 листопада. В грудні здав біометрику, в січні всі чеки були готові, після того ніяких рухів по заявці не було взагалі. Дзвонив декілька разів в ірсс, кажуть все добре треба просто почекати. Звʼязався з мп і там сказали шо затримка з медікал екзам ( він вийшов з терміну придатності і вони послали запит на екстеншн, при цьому показує шо він зроблений в трекері). Чи є ще щось що можна зробити чи дійсно треба просто чекати? Мп і Гугл сказав що здавати новий медікал не дуже хороша ідея а треба почекати поки вони там розберуться.
-
Доброго дня! Дуже дякую, що прокоментували та написали на що треба звернути увагу. Мені 35. У мене є квартира, але вона ще неоформлена офіційно на мене, тільки заповіт. Моє місто Дніпро, часто масовані ракетні атаки. Особливо вночі, коли люди сплять. Ми коли були ще в Україні з дітками, ракета прилетіла в приватний будинок, неподалік від нашого будинку, вся родина загинула, після цього було прийняте остаточне рішення, що як би не було важко треба виїзжати заради безпеки дітей.
-
Всім доброго дня! У нас WP закінчується в травні 25. Подались на PR по family reunification в кінці листопада. Цікавить питання: чи багато з нашої групки подаються на продовження WP в кого приблизно подібні терміни? Розумію, що це на розсуд кожного, але все ж))) Дякую
-
Ця інструкція також підходить для зняття обмежень після проходження медогляду? Дякую