PR CUAET
-
Добрый день, шановні учасники! Може, хтось підкаже з відповідями на два питання: 1. Яким чином можна пришвидшити отримання нового паспорту, який вже виготовлений, лежить в Україні, але ще не доставлений в дипломатичну установу? ( доставку замовляли на Консульство в Едмонтоні) 2. На днях їдемо замовляти новий паспорт ще одному члену родини. Яку опцію можна замовити, щоб виготовлений паспорт прийшов якомога швидше? Взагалі, є якийсь вихід, бо внаслідок того, що так довго йдуть паспорти, люди не можуть подаватися на PR. A WP скоро закінчуються… Всім буду вдячна за відповіді.
-
Добрый день, шановні учасники! Може, хтось підкаже з відповідями на два питання: 1. Яким чином можна пришвидшити отримання нового паспорту, який вже виготовлений, лежить в Україні, але ще не доставлений в дипломатичну установу? ( доставку замовляли на Консульство в Едмонтоні) 2. На днях їдемо замовляти новий паспорт ще одному члену родини. Яку опцію можна замовити, щоб виготовлений паспорт прийшов якомога швидше? Взагалі, є якийсь вихід, бо внаслідок того, що так довго йдуть паспорти, люди не можуть подаватися на PR. A WP скоро закінчуються… Всім буду вдячна за відповіді.
-
Всім привіт. Є таке питання: подався на експрес ентрі через провінцію (Альберта) 3 листопада. В грудні здав біометрику, в січні всі чеки були готові, після того ніяких рухів по заявці не було взагалі. Дзвонив декілька разів в ірсс, кажуть все добре треба просто почекати. Звʼязався з мп і там сказали шо затримка з медікал екзам ( він вийшов з терміну придатності і вони послали запит на екстеншн, при цьому показує шо він зроблений в трекері). Чи є ще щось що можна зробити чи дійсно треба просто чекати? Мп і Гугл сказав що здавати новий медікал не дуже хороша ідея а треба почекати поки вони там розберуться.
-
Доброго дня! Дуже дякую, що прокоментували та написали на що треба звернути увагу. Мені 35. У мене є квартира, але вона ще неоформлена офіційно на мене, тільки заповіт. Моє місто Дніпро, часто масовані ракетні атаки. Особливо вночі, коли люди сплять. Ми коли були ще в Україні з дітками, ракета прилетіла в приватний будинок, неподалік від нашого будинку, вся родина загинула, після цього було прийняте остаточне рішення, що як би не було важко треба виїзжати заради безпеки дітей.
-
Всім доброго дня! У нас WP закінчується в травні 25. Подались на PR по family reunification в кінці листопада. Цікавить питання: чи багато з нашої групки подаються на продовження WP в кого приблизно подібні терміни? Розумію, що це на розсуд кожного, але все ж))) Дякую
-
Ця інструкція також підходить для зняття обмежень після проходження медогляду? Дякую
-
Со дня на день придёт аор (до конца этой недели). Я только что обнаружила, что не указала одно единственное своё неофициальное трудоустройство в personal history, вместо этого на эти даты написала unemployed. Это трудоустройство уже упоминалось в одной из предыдущих заявок на визу, так что не знаю что делать. Ждать аор или срочно слать updated schedule A с объяснением? И как это вообще объяснять? "Простите, тупанула" или "работа была неофициальной, потому и не указала"?
-
Всім привіт. Є таке питання: подався на експрес ентрі через провінцію (Альберта) 3 листопада. В грудні здав біометрику, в січні всі чеки були готові, після того ніяких рухів по заявці не було взагалі. Дзвонив декілька разів в ірсс, кажуть все добре треба просто почекати. Звʼязався з мп і там сказали шо затримка з медікал екзам ( він вийшов з терміну придатності і вони послали запит на екстеншн, при цьому показує шо він зроблений в трекері). Чи є ще щось що можна зробити чи дійсно треба просто чекати? Мп і Гугл сказав що здавати новий медікал не дуже хороша ідея а треба почекати поки вони там розберуться.
-
Если у кого-то есть дельный совет по этому поводу, буду очень благодарна. Времени осталось мало, не знаю, лучше ли ждать дозапрос или отправить самой все. Новые документы через вебформу вряд ли успеют добавить до того, как офицер начнёт заниматься моей заявкой
-
Хто може підсказати чому не висвітлюється в кабінеті CRA наступні кліматичні виплати ( коли і скільки)?
-
Есть некоторая надежда, что ближайшие пару месяцев IRCC разгребет панический наплыв подач на новые пермиты, станет меньше поток людей после 31го и все пойдёт поживее. Может смогут добавить людей на обработку пиаровских кейсов. Фиг его знает, не верю я что это на годы и зацепит пермиты в 25м.