PR CUAET
-
Всім привіт. Є таке питання: подався на експрес ентрі через провінцію (Альберта) 3 листопада. В грудні здав біометрику, в січні всі чеки були готові, після того ніяких рухів по заявці не було взагалі. Дзвонив декілька разів в ірсс, кажуть все добре треба просто почекати. Звʼязався з мп і там сказали шо затримка з медікал екзам ( він вийшов з терміну придатності і вони послали запит на екстеншн, при цьому показує шо він зроблений в трекері). Чи є ще щось що можна зробити чи дійсно треба просто чекати? Мп і Гугл сказав що здавати новий медікал не дуже хороша ідея а треба почекати поки вони там розберуться.
-
Если у кого-то есть дельный совет по этому поводу, буду очень благодарна. Времени осталось мало, не знаю, лучше ли ждать дозапрос или отправить самой все. Новые документы через вебформу вряд ли успеют добавить до того, как офицер начнёт заниматься моей заявкой
-
Хто може підсказати чому не висвітлюється в кабінеті CRA наступні кліматичні виплати ( коли і скільки)?
-
Есть некоторая надежда, что ближайшие пару месяцев IRCC разгребет панический наплыв подач на новые пермиты, станет меньше поток людей после 31го и все пойдёт поживее. Может смогут добавить людей на обработку пиаровских кейсов. Фиг его знает, не верю я что это на годы и зацепит пермиты в 25м.
-
дякую! Тільки не дуже зрозуміла, від праці то зрозуміло. а як від провінції? разом можливо?
-
А эта вместе с гуманитарной на последнем месте. И потому что очередь только увеличивается то и предпосылок нет чтобы было быстрее. 31 марта ни о чем не говорит. Там для суданцев сделали программу , для газы. Они все время кого то подбирают из горячих точек. В 22 г были украинцы потом других
-
дякую! а як зрозуміти?
-
ясно) дякую) а від самої праці ні, ?
-
-
Доброго дня. Скажіть будь ласка після здачі біо вже як 2 місяці тишина. Біо зараховано!Альберта провінційна програма, федеральний рівень. Це ок? Чи потрібно хвилюватися?
-
Ви маєте на увазі експрес ентрі ?
-
Вы на ЕЕ подались или Нон ЕЕ?