PR CUAET
-
Ще може бути одне, що ви просто швидко пройшли всі етапи і вони просто тягнуть час саме на цьому етапі Напишіть Вашу дату подачі і AOR будь ласка
-
Так , в тому і справа шо дзвонив і через мп дізнавався і всі кажуть шо поки тільки чекайте і шо все добре з аплікацією. Але так, піду напевно ще дзвонити :) дякую !
-
Спробуйте спитати коли вони відправили Вам лист про Confirmation portal (portal 1), бо всі етапи пройдені в трекері, а листа немає.
-
Повезло ;)
-
Підкажіть, хтось заповняв продовження visitor record для дітей? Там є питання: «Funds available for my stay (CAD $) » І треба вказати суму на дитину. Скільки потрібно вказувати? Дякую за відповідь наперед)
-
Та чи можуть в нього бути потенціальний проблеми з канадським законом, якщо "з'являтися" браття чи сестри?
-
На момент одержання ІтА теж не було року? Якщо ні то повезло, бо є лбдина яка теж по РНР йшлп і в неї був запит на кошти
-
Дякую :) Так піду спробую ще раз. Але ці дзвінкі по одній схемі: дзвониш, вони дивляться , кажуть все ок і чекайте і все. Я навіть не знаю що можна сказати щоб вони дійсно підказали шось путнє.
-
Добрий день, вечір, допоможіть будь ласка розібратися. Якщо брат по батьку приїхав в Канаду та отримав піар, але не вказав в анкеті, що в нього є брати чи сестри, чи пройде такий кейс на возз'єднання сім'ї?
-
В мене не було року канадского досвіду на момент подачі в ЕЕ. Подавалася через Alberta Tech Pathway + EE. Офер без лміа в мене. Довідку з рахунку я показувала, але там не було стільки грошей скільки вони просять для пруф оф фандс. Все підійшло, чекаю на екопр вже.
-
До 3 квітня маєте отримати портал 1 думаю. Але телефонуйте, це не завадить точно!
-
Якщо не подавали за рік приїзду, то подайте. Форма RC151. А далі все з декларацією буде.
-
Нема логіки, є офіційні документи:) я згідна з вами, але тепер вірю тільки тому що написано на сайті
-
Ми 😇