PR CUAET
-
В мене не було року канадского досвіду на момент подачі в ЕЕ. Подавалася через Alberta Tech Pathway + EE. Офер без лміа в мене. Довідку з рахунку я показувала, але там не було стільки грошей скільки вони просять для пруф оф фандс. Все підійшло, чекаю на екопр вже.
-
До 3 квітня маєте отримати портал 1 думаю. Але телефонуйте, це не завадить точно!
-
Якщо не подавали за рік приїзду, то подайте. Форма RC151. А далі все з декларацією буде.
-
Нема логіки, є офіційні документи:) я згідна з вами, але тепер вірю тільки тому що написано на сайті
-
Ми 😇
-
Залежить від багатьох факторів. Якщо ви впевнені в своїх силах, то можете спробувати самостійно.
-
Але я це питала у різних іміграційних консультантів, та так і не отримала підтвердження не від кого, що це дійсно треба. Я розумію що без лміа - то не valid offer. Але ж за логікою навіщо мати 25к на родину, якщо є стабільна робота та прибуток кожен місяць
-
Перша виплата цьогоріч відбудеться в липні (за 2024 рік). До того часу точно обновиться
-
может быть расценено, как misrepresantation, что может привести даже к отзыву PR. подобные кейсы есть в судах, например, когда мать ребенка не указывала, а потом когда хотела ребенка провести через семейное спонорство, то не только ребенок не получал пр, но и ставился вопрос про отзыв пр матери.
-
Я теж на чоловіка і на себе свіжу подала з дії, і соловіка диплом тільки магістра, хоча консультант казав всі
-
Ну то вже кожномк на особистий ризик. Як з довідкою з дії :)