PR CUAET
-
Шукаю фідбек по такому питанню - робив собі і кільком знайомим податки. Усі подалися в один день - більш ніж два тижні тому. Усім податки вже обробили і виплати прийшли, навіть моєму common low партнеру. Не прийшло мені і ще одному знайомому - обидва робили FHSA контрибуцію у 23 та включили це у податкову цього року. Якщо ви також подавали цю інформацію до податкової, напишіть будь ласка, скільки часу зайняв розгляд
-
Чи ліміт вже вичерпаний?🤷♀️
-
Доброго дня. Таке питання: подалась на продовження ворк перміта і отримала на ті ж самі дати, що й були. Чи можна податися ще раз на продовження? В плані цей раз не безкоштовно.
-
Підкажіть як визначити свій NOC, або на якому документі його шукати? Є перелік обов'язків, є сама назва пропонованої посади. COMMIS administratif, але обов'язки такі шо під різні ноки ідуть і соцмережі і з бухгалтерією і асистент директора.
-
Доброго дня. Подали документи на федеральний етап Non EE. Місяць тому отримали AOR, а кілька днів тому letter of pre-arrival. С 1 травня змінюю позицію на роботі - NOC той самий, компанія та сама. Сьогодні отримав джоб офер, який треба підписати до 21 березня. Питання: на якому етапі треба повідомити IRCC про зміну позиції в компанії? 1 травня після вступу на посаду, чи щойно як підписав джоб офер, тобто зараз? П.С. я НЕ є основний заявник в анкеті. Дякую.
-
Не знала)
-
Шукаю фідбек по такому питанню - робив собі і кільком знайомим податки. Усі подалися в один день - більш ніж два тижні тому. Усім податки вже обробили і виплати прийшли, навіть моєму common low партнеру. Не прийшло мені і ще одному знайомому - обидва робили FHSA контрибуцію у 23 та включили це у податкову цього року. Якщо ви також подавали цю інформацію до податкової, напишіть будь ласка, скільки часу зайняв розгляд
-
Відправлю ще раз сюди
-
Кто то ловил слот в Европе? Как там дела обстоят?
-
Доброго дня Підкажіть будь ласка, якщо в майбутньому планується робота у спортзалі тренером, чи потрібно знімати обмеження з ворк перміту?
-
Шкода що я тільки дізналась про групу 😭
-
Неосноаному не треба повідомляти