PR CUAET
-
-
Нет не надо , только если работать будете в медицинской сфере (и то не на всех профессиях надо снимать) и с детьми
-
Всім привіт) Підкажіть будь ласка ссилку для створення заявки на AOS. Профіль Альберта є
-
Я теж (бо ще не подавалася). Просто мала на увазі, що казати, що щось у чоловіка є, а в мене нема, то невірно. Бо сім'я ж одна. І ми говорили вище не за анкету, а взагалі про подачу за гуманітарною програмою, і що саме вказувати, а що ні. Мова йшла про те, щоб вказати, що нема житла (хоча воно є, але не на основному апліканті, а на її чоловікові)
-
Дякую за відповідь) Весь сайт передивилась і не змогла знайти😌
-
Тобто розпочати заявку неможливо до моменту відновлення програми?
-
Доброго дня . Підкажіть будь-ласка мої діти приїхали до Канади без закордонних паспортів а лише по одноразових в'єздах тревел документах , по яких їм видали Visitor record. Зарас я хочу їм подовжити їх Visitor record , але на даний момент я подала заявку на виготовлення їм закордонних паспортів і вони ще поки що не готові . Але я хочу встигнути до 31.03.2024 року подати їм заявку на продовження VR. У мене виникає питання : як поступити в цій ситуації і що потрібно вказати в графі де потрібно надати їх паспорти? Дякую
-
Доброго дня . Підкажіть будь-ласка мої діти приїхали до Канади без закордонних паспортів а лише по одноразових в'єздах тревел документах , по яких їм видали Visitor record. Зарас я хочу їм подовжити їх VR , але на даний момент я подала заявку на виготовлення їм закордонних паспортів і вони ще поки що не готові . Але я хочу встигнути до 31.03.2024 року подати їм заявку на продовження Visitor record. У мене виникає питання : як поступити в цій ситуації і що потрібно вказати в графі де потрібно надати їх паспорти?