PR CUAET
-
Переезжать но не в Альберта. Там тоже начинают перекрывать. Манитоба но не факт что работа будет. Короче моё мнение эта украинская мобилизация начинает и всем начинают затягивать пояса. Чтобы украинцы в Украину возвращались . Это ужас
-
♾ Вебінар: 🔤🔤🔤🔤🔤🔤 - отримайте факти та сплануйте свій шлях до високого балу ➖Якщо Ви прагнете отримати високий бал за результатами мовного тесту, який є частиною Вашої заяви на отримання посвідки на постійне проживання або громадянства Канади, тоді цей вебінар саме для Вас. ➖ CanadaVisa запрошує на безкоштовний інтерактивний вебінар "CELPIP: дізнайтеся факти та сплануйте свій шлях до високого балу", який відбудеться у четвер, 21 березня 2024 року, об 11:00 за східним часом (EST), організований CELPIP від компанії Prometric. 🔗 Реєстрація за цим посиланням. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 🔣 Ukrainians in Canada 🔣 Ukraine 2 Canada 🇺🇦🇨🇦 Чат 🔣 Інстаграм 🔣 Спільнота з Адаптації 🔣 Українці в Торонто ➡️ Робота для Новоприбулих ➡️ English Poll 🔣 Співпраця ➖➖➖➖➖➖➖➖➖
-
Естественно Лего не будет называть нации. Это дискриминация . Но ясно дает понять что будет возвращать в страну исхода. НО это Канада работала над этой программой для воссоединения семей. И Канада имеет право иметь первое слово. Лего не говорит что это именно наша программа , будем надеется что нас не затронет. Уж очень много они вложили средств в эту программу
-
Який механізм потім? Вони відішлють поштою в Канаду, чи як? І чи не заберуть паспорт з візою? Без нього ж не виїхати
-
А якщо у мене рівень наразі не В2, а скажімо А2/В1, чи є сенс готуватися зразу до тесту чи потрібно спочатку підтягнути загальний рівень мови ? Наприклад в Селпіп можна з реальним clb 7 здати на всі 9, чи модна так зробити з TEF ? І чи на ресурсі prepmyfuture модна підтягнути загальну мову ? Якщо ні, то які книжки/сайти ви використовуєте ? Я вже не маю надії на безкоштовні курси, бо там черга кілометрова
-
То есть после сдачи биометрии надо подтвердить на этом сайте что находимся в Канаде? Я так понимаю
-
У меня официальный брак с гражданином Канады.Я тоже переживаю.Разрешение на работу заканчивается в мае следующего года.
-
Согласна с вами. У моей сестры уже шок. И я думаю у всех шок от всего происходящего. Сначала со своей страны заставили бежать а теперь судьбами манипулируют. Всё будет хорошо. Уж очень много средств было вложено в эту процедуру