PR CUAET
-
Який механізм потім? Вони відішлють поштою в Канаду, чи як? І чи не заберуть паспорт з візою? Без нього ж не виїхати
-
А якщо у мене рівень наразі не В2, а скажімо А2/В1, чи є сенс готуватися зразу до тесту чи потрібно спочатку підтягнути загальний рівень мови ? Наприклад в Селпіп можна з реальним clb 7 здати на всі 9, чи модна так зробити з TEF ? І чи на ресурсі prepmyfuture модна підтягнути загальну мову ? Якщо ні, то які книжки/сайти ви використовуєте ? Я вже не маю надії на безкоштовні курси, бо там черга кілометрова
-
То есть после сдачи биометрии надо подтвердить на этом сайте что находимся в Канаде? Я так понимаю
-
У меня официальный брак с гражданином Канады.Я тоже переживаю.Разрешение на работу заканчивается в мае следующего года.
-
Согласна с вами. У моей сестры уже шок. И я думаю у всех шок от всего происходящего. Сначала со своей страны заставили бежать а теперь судьбами манипулируют. Всё будет хорошо. Уж очень много средств было вложено в эту процедуру
-
Підкажіть, будь-ласка, якщо в аплікації не випадає довідка про відсутність судимостей в загальному обов’язковому переліку, де перевірити чи потрібна вона чи ні Мамі 62 роки
-
Саме так. І в мене "згорів" готель
-
Ви можете подати зараз заявку і додати лист пояснення, що паспорти нові замовлені, але ще не отримані і Ви їх додасте одразу, як тільки отримаєте. Ось тут написано про подібну ситуацію www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/service-delivery/ukraine/cuaet-canada-trv-extensions.html
-
Та чому ж, Ви можете в любий день попасти до посольства України. Я їздила. Людей майже не було, на моє прохання почекати в живій черзі і здати дитячі документи, відповіли тільки по запису приймають. Звісно, я спитала , як я можу записатися, адже записи взагалі закриті, пожали плечима і сказали :- Ми не знаємо. Але приймаємо лиже по електронній черзі.