PR CUAET
-
В следующий раз повезет обязательно!
-
А можно,если до мая никак сдвигов по этой программе не будет,податься еще и на спонсорство или нельзя идти по 2-м программам ?Спасибо!
-
У вашому випадку не бачу поводу хвилюватися. За невказану роботу бали ж не нараховуються і ні на що вона не впливає. От якби судимість не вказали чи відмови в візах то інша справа
-
Спасибо, получается не успела
-
Я так швидко натискала, що не зрозуміла точно чи я обрала чай і чи дало менф зареєструватися
-
Посмотрите "активные записи" если там есть, то слот ваш
-
І смішно і сумно
-
То есть оспорить можно на стадии pfl? Правильно? Это сразу через суд или сначала как-то досудебно можно урегулировать?
-
Ви вчора подалися і біометрія зарахована?Ви мабуть щось не зрозуміли. В ворк перміті тобто в акаунті лист про відбитки приходить перед тим як має прийти апрув. А їх видно зразу в заявці від початку подачі. А медицину не підтверджують або це новизна.Можете приховати ваші дані і показати як саме виглядає цей лист?
-
Кто-нибудь знает если ничего не написало когда нажал подтвердить после выбора времени, но окошко исчезло, это значит словил слот или пропустил? 😀 на е-мейл ничего не пришло…
-
Я обновляю 3 рази і мене викидує знову на авторизацію😡
-
Так, ми з цією проблемою приходили в консульство та все пояснювали. Але вони непробиваємі
-
Я не експерт, але я не бачу тут ризиків ніяких.
-
Що робити в такому випадку
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, заповнила першу декларацію в wealthsimple, і не приймає бо пишуть що потрібно змінити що це не перша декларація, але це перша
-
А інакше як? Якщо тут я теж буду нелегалом і додому не пускають
-
Доброго вечора! Чи можна податись на закордоний паспорт, якщо в внутрішньому паспорті не змінено фото після 25 років???
-
Ок. Тогда буду надеяться, что быстро веб форму обработают. Спасибо вам
-
Нічого точного в наш час немає мені здається, але наче пускають, бо вони не шенген і навіть не Євросоюз
-
Ну це я так собі думала, точно не знаю.
12 Jan 2024, 17:45
103582/427434
4 minutes ago