PR CUAET
-
Нічого точного в наш час немає мені здається, але наче пускають, бо вони не шенген і навіть не Євросоюз
-
Ну це я так собі думала, точно не знаю.
-
З цим посвідченням виходить пустять через польщу наприклад дістатися кордону з Україною??
-
А Молдова пускає, це точно?
-
Т.е никаких рисков нет?
-
А на стадии когда только аор присылают, офицер ещё не проверяет детально персонал хистори?
-
Вважаю, що в цьому є сенс. Ми теж думали так зробити, якщо не вдасться оформити паспорти
-
Так, я знаю, що не пускають. Тому тільки через Турції і Молдову варіант поки що..
-
В такому випадку у вас буде два ВП і ви будете жити по тому що довший.
-
Нам в агентстві бронювання квитків казали, що в Європі правила змінилися, не пускають дітей вписаних навіть транзитом. Тому це питання стало дуже гострим для нас, а слоти зловити нереально. Одному можна канадський паспорт оформити, він тут народився, канадець 😂, а от як бути з українкою 🤦🏻♀️.
-
Так там після аор ще пару місяців чекати поки офіцер подивиться
-
Ми хотіли для дитини 12 років. Подруга з пр зробила сін для 6-річки під рахунок на навчання
-
Це жах
-
яка ваша провінція? якщо Квебек - то ще ні в кого нема
-
Так😭от я тому і боюсь дуже… і ще й без чоловіка доведеться летіти бо він взагалі громадянин третьої країни і полетить спершу до себе, теж не може тут паспорт поміняти… Дай Боже хоч грошей встигнути назбирати А, і дітей теж двоє а не один🤪
-
Це я не про нас, про інших, хто хоче подаватися 😁
-
Не залишать, але це така проблема, коли ти з малими дітьми мусиш сидіти десь годинами і щось вирішувати
-
Та який пр 😅 і даром він не потрібен (це я про себе та нашу родину), тільки дайте спокійно виїхати і забути як страшний сон 😅
-
А хто готується до TEF самостійно?
-
Скоріш це наказ зверху, бо на піар же не можна податися без дитячих паспортів, або якщо дорослий дійсний менше потрібного періода. Багато хто через це не може податися, вони це знають. Мало того, що головну програму закрили по Альберті, так ще й це ((
12 Jan 2024, 17:45
103600/436422
about a minute ago