PR CUAET
-
Якщо я цього року подав податкову декларацію, чи нарахують автоматично бенефіти GHS credit and Climate Action?
-
Ви через когось подавались?
-
Був запит на заповнення історії по дерслужбі в деталях
-
Вчу франсе сам з репетитором, дуолінгво і ютубом. До екзамену буду готуватися, як буде вже той багаж знань, який треба просто полірнути) Але в мене основна ціль вивчити французьку
-
Дякую)
-
Думаю авторка у відповіді на мої ці ж самі слова визнала що вона трохи перегнула палку в тому що написала🤣. Прочитайте вище😉
-
Не правда то всі ваші слова 😁!! Прочитайте офіційні перевірені джерела ! І не дуріть людей
-
Це правда. Я в консульстві в Торонто особисто питала як бути з невклеєним фото у внутрішньому паспорті. Сказали, що живіть з цим до кінця військового стану, бо він дійсний.
-
rcic-ua.ca/work-permit-extension-cuaet/?fbclid=IwAR0txhdQsojnZ5jz833TAAQLbVwfWf4kF5HwWN93lpqwY_0sxqCj6VLmgzY
-
Я 5 років тому здавала на папері, і цього разу теж вибрала на папері Хоча результати приходять швидше коли на комп’ютері
-
Добрий день) скажіть будьласка чи можна подаватися на rural renewal якщо teer 5, дякую?
-
У вас всеодно буде результат в особистому кабінеті.
-
Дякую дуже, за таку потрібно інформацію
-
Я не пам’ятаю цього.
-
Так, я так подалася
-
Замовляти в університеті дублікат додатка до диплома Сама через це пройшла 😐
-
Посмотрите в письмах в акаунте, может какое то уведомление пришло об этом.
-
Відправили в Едмонтон ще в січі документи для довідок про несудимість Трек показує що вони отримали наступного для Але досі нам нічого назад не прийшло Вже хвилюємося чому
-
Можете тільки дізнайтеся спочатку чи є місця. Чула, що у Львові вже не записують
-
Доброго вечора Є питання щодо заповнення аплікації на подовження візи Яку категорію правильно обрати?
12 Jan 2024, 17:45
103644/474652
3 days ago