PR CUAET
-
Замовляти в університеті дублікат додатка до диплома Сама через це пройшла 😐
-
Посмотрите в письмах в акаунте, может какое то уведомление пришло об этом.
-
Можете тільки дізнайтеся спочатку чи є місця. Чула, що у Львові вже не записують
-
Доброго вечора Є питання щодо заповнення аплікації на подовження візи Яку категорію правильно обрати?
-
Чи багато людей в Nova Scotia кому треба подовжити чи виготовити новий біометричний паспорт? Чи отримати якусь послугу в Укр. консульстві Канади. Хочу написати лист в усі Генеральні Українські Консульства (Посольства) Канади (Торонто, Оттава, Едмонтон) і запросити консула в Галіфакс. Зібрати максимальну кількість бажаючих, ваших підписів. Дзвонила в усі Консульства на гарячу лінію, всюди однакова відповідь: в Канаді понад 330тисяч прибулих українців, і дуже великий наплив бажаючих отримати послугу в Консульстві, не вистачає часу обробляти запити. ПИШІТЬ КОНСУЛУ особисто, він розгляне ваш запит і надасть відповідь. Все на його розсуд. Я впевнена що нас тут теж дуже багато хто чекає і ловить дати. Ми можемо об'єднатися, так швидше піде процес і скеля зрушиться з місця. Бо вже третій місяць не можемо зловити слоти. Кому ця ідея до вподоби пишіть в особисті, буду збирати список, і підписи. Дякую
-
Были в Эдмонтоне в четверг. Был один слот и двое детей + надежда , что в консульстве пойдут на встречу. Консулеса сразу, закатив глаза, рассказав мне как нас в Канаде 200 тысяч, а она одна, игнорируя вообще аргументы, что Слот даже один невозможно словить, а два так вообще все равно что единорога встретить, - отказала категорически. Я вышла из кабинета с полным ощущением, что этот человек ловит кайф , упиваясь своей властью, судя по ее надменному поведению. Ноль эмпатии, ноль желания помочь. Вопрос не к тому, что она не сделала заявку на второй паспорт. Правило есть правило. А вопрос к ее поведению. Было очень неприятно.
-
Вы видимо не читали обсуждение этого вопроса вчера вечером. На то что изложено в этой ссылке, было сказано что это зависть, у офицеров есть тайные инструкции кому продлевать, а кому нет, все люди которым не продлили, не умеют правильно заполнять документы и вообще применять слово ошибка к офицерам IRCC не допустимо, они в принципе не могут ошибаться никогда) Не тратьте время. И это как-бы не по теме чата, админ уже вчера делал замечание.
-
Та все норм. Я просто вже стала переживати, що у мене так жодного разу не було. Ми ж тут ділимося досвідом. І, якби не це, то багато про що б не знали 😉
-
Можливо хтось в курсі чи можливо прийти в консульство Едмонтона і отримати довідку про несудимість?
-
Підскажіть будь-ласка з якого міста відправляли?