Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 775.1k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Ирина
    wrote on last edited by
    Їм можна якось зателефонувати щоб дізнатися інфо про наші довідки ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5263238668T Offline
    t5263238668T Offline
    Dmitro
    wrote on last edited by
    Нет, Вы можете скан заявления и чек и DHL отправить на Эл почту
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ірина
    wrote on last edited by
    Мабуть IRCC
    1 Reply Last reply
    0
  • t668630524T Offline
    t668630524T Offline
    Anna K
    wrote on last edited by
    Так я це мала на увазі, що медицина і біометрія підтянута в аккаунті. Сорі, я на англійській ще сиджу тому невірно написала. Сподіваюсь що нікому не зашкодила 😊
    1 Reply Last reply
    0
  • t336754135T Offline
    t336754135T Offline
    Ella
    wrote on last edited by
    Ви це бачили???? За кілька днів з 2.9 до 4.5. Тупо видалили сотню відгуків з 1 зіркою
    1 Reply Last reply
    0
  • t528367335T Offline
    t528367335T Offline
    Iryna Sudak
    wrote on last edited by
    Чи багато людей в Nova Scotia кому треба подовжити чи виготовити новий біометричний паспорт? Чи отримати якусь послугу в Укр. консульстві Канади. Хочу написати лист в усі Генеральні Українські Консульства (Посольства) Канади (Торонто, Оттава, Едмонтон) і запросити консула в Галіфакс. Зібрати максимальну кількість бажаючих, ваших підписів. Дзвонила в усі Консульства на гарячу лінію, всюди однакова відповідь: в Канаді понад 330тисяч прибулих українців, і дуже великий наплив бажаючих отримати послугу в Консульстві, не вистачає часу обробляти запити. ПИШІТЬ КОНСУЛУ особисто, він розгляне ваш запит і надасть відповідь. Все на його розсуд. Я впевнена що нас тут теж дуже багато хто чекає і ловить дати. Ми можемо об'єднатися, так швидше піде процес і скеля зрушиться з місця. Бо вже третій місяць не можемо зловити слоти. Кому ця ідея до вподоби пишіть в особисті, буду збирати список, і підписи. Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Аня
    wrote on last edited by
    Были в Эдмонтоне в четверг. Был один слот и двое детей + надежда , что в консульстве пойдут на встречу. Консулеса сразу, закатив глаза, рассказав мне как нас в Канаде 200 тысяч, а она одна, игнорируя вообще аргументы, что Слот даже один невозможно словить, а два так вообще все равно что единорога встретить, - отказала категорически. Я вышла из кабинета с полным ощущением, что этот человек ловит кайф , упиваясь своей властью, судя по ее надменному поведению. Ноль эмпатии, ноль желания помочь. Вопрос не к тому, что она не сделала заявку на второй паспорт. Правило есть правило. А вопрос к ее поведению. Было очень неприятно.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1029342268T Offline
    t1029342268T Offline
    Ll_uch
    wrote on last edited by
    Вы видимо не читали обсуждение этого вопроса вчера вечером. На то что изложено в этой ссылке, было сказано что это зависть, у офицеров есть тайные инструкции кому продлевать, а кому нет, все люди которым не продлили, не умеют правильно заполнять документы и вообще применять слово ошибка к офицерам IRCC не допустимо, они в принципе не могут ошибаться никогда) Не тратьте время. И это как-бы не по теме чата, админ уже вчера делал замечание.
    1 Reply Last reply
    0
  • t489834301T Offline
    t489834301T Offline
    Anna Masarik
    wrote on last edited by
    Та все норм. Я просто вже стала переживати, що у мене так жодного разу не було. Ми ж тут ділимося досвідом. І, якби не це, то багато про що б не знали 😉
    1 Reply Last reply
    0
  • t480504137T Offline
    t480504137T Offline
    Наталия Демьянова
    wrote on last edited by
    Можливо хтось в курсі чи можливо прийти в консульство Едмонтона і отримати довідку про несудимість?
    1 Reply Last reply
    0
  • t486869779T Offline
    t486869779T Offline
    Taras
    wrote on last edited by
    Торонто
    1 Reply Last reply
    0
  • t480504137T Offline
    t480504137T Offline
    Наталия Демьянова
    wrote on last edited by
    Підскажіть будь-ласка з якого міста відправляли?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anna
    wrote on last edited by
    Доброго вечора. Діти (4 і 12 років) мають visitor records, які видавали до жовтня 2024. Але ми виїзжали з Канади в листопаді 2023, і тепер дізнались, що VRs напевне анульовані із-зі виїзду. Виходить, що діти можуть знаходитись в Канаді до травня. Тому хочемо тепер податися на study permits, щоб в майбутньому не було проблем із виїздом. Допоможіть, будь ласка розібратись по таким питанням 🙏. 1.Якщо до травня study permits ще не будуть готові, чи зможуть діти легально знаходитись в Канаді? (бо виходить, що попередній VRs вже не дійсні, і термін їх дії до моменту отримання SPs подовжити не можуть, чи я неправильно розумію?) 2. Якщо VRs ануольовані, то виходить, що й навчатись у школі, і мати страховку діти теж не мають права? Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kate 🐼
    wrote on last edited by
    Поэтому просто зайдите чуть позже 2-3 дня
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kate 🐼
    wrote on last edited by
    Если все подавали , возможно что ее уже рассмотрели и через пару дней будет результат в кабинете
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anna
    wrote on last edited by
    Да, подавалась на 18 месяце уже, прикрепила все документы и форму… письма никакого не прислали. Думаю может в HR блок пойти через них податься
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kate 🐼
    wrote on last edited by
    Ви більше 18 місяців у Канаді ? Чи прикріпляли всі документи із списку (свідоцтва і тд) бо мою закрили якраз через те що я одразу не прикріпила їх через submit documents, тупо скасували і нікуди мені не писали і не звонили
    1 Reply Last reply
    0
  • t668052732T Offline
    t668052732T Offline
    Наталия Гримайло Коуч
    wrote on last edited by
    На окупованій території теж є нотаріуси і інтернет. Хоча тут усе індивідуально. Я не знаю, як тут, але рішення про розлучення це не позбавлення батьківських прав. Думаю, краще з консультантом чи адвокатом порадитися, як діяти саме згідно канадських вимог у таких випадках
    1 Reply Last reply
    0
  • t492721021T Offline
    t492721021T Offline
    Aleksandra
    wrote on last edited by
    Де взяти промо код?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olena Korkmaz
    wrote on last edited by
    Добрий вечір. Я зараз подаю на подовження ворк пермітів для всієї родини (ще не пройшло року з моменту хелс чек). Proof of immigration medical exam треба, нам його не давали. Де його можна взяти тепер?
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags