PR CUAET
-
Дорогі друзі, я так розумію що опортюніті стрім прикрили і тепер рурал це нова програма.може хтось скинути стоки на опис цих програм або в двох словах пояснити які там умови?дякую)
-
зазввичай AOR іншого формату. я не впевнений був що то є воно. no attachments, nothing завтра зателефоную дізнаюся. дякую
-
Добрий вечір. Підкажіть будь ласка, як краще закрити мобільного оператора? Сьогодні телефонували пару раз чекали по дві години і обірвався дзвінок.
-
Дякую Чи можливо знаєте, до кого рекомендують звертатися? Я дивилась на сайті, але досвід це +
-
Означает что им важна оценка понадобилась помощь ботов с положительными отзывами
-
Не знайдете такого в gckey. Роздрукувати можна тільки з того що засабмітили і скачали в порталі ПР.
-
В теорії такий план на завтра. Дякую за відповідь 😉
-
Нажаль, в даному випадку особисто я допомогти не можу. Сам знаходжуся в Альберті, за Онтаріо просто знаю, бо давно сиджу в цьому чаті. Впевнений, що хтось звідти відгукнеться, і дасть практичну пораду. Якщо в теорії - заходите на сайт сертифікованих перекладачів Онтаріо, там дивитеся контакти, і дзвоните/пишите їм на пошту. В теорії так. Але, впевнений, Вам когось порекомендують тут
-
Я отримала АOR і подвязала лінк к Gkey профайлу (в якому раніше знімала рістрікшн) і документи що сабмітила теж скачала з першого аккаунту (де сабмітила федерал) Питання де знайти інформацію що сабмітила при подачі? (по типу коли подався на номінацію і там вкінці вся загальна інформація що ти написав- і ти можеш її роздрукувати)
-
Ми перший раз отримали в 2022,потім виїзжали до України,і зараз знову повернулися. В сина закінчується SP в кінці ьерезня черкз закінчення паспорту. В Україні зробили новий,і коли прилетіли вдруге,я в аеропорту показала офіцеру два паспорти і попросила видати новиц перміт. Мені відмовили,сказавши,що в моєму випадку - онлайн. В аеропорту видають тільки тим,хто вперше прилітає.
-
Зрозуміла дякую 🙂
-
Как долго паспорт едет доставкой дшл?