PR CUAET
-
Підскажіть будь ласка, при реєстрації в кабінеті просить ввести якусь суму, але я ще не подавала декларацію. Як мені зареєструватися???
-
А який саме?
-
О боже, я дивилася чи вчора, чи позавчора, було 3,6. А справді після відгуків 2,9!!!! Біднесенькі, як же їм важливо будь-яким, навіть незаконним чином, поправити той рейтинг, щоб дурити людей і надалі. Це, доречі, урок для неадекватів, які тут виписують тиради, що рейтинг для консульств неважливий блаблабла 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
-
Поки діє Ваш work permit дітей зі школи не виженуть. У школи не має комунікації з IRCC з цього приводу. Подавайтесь на study permit, і не задавайте ніяких питань школі з цього питання, їм це до одного місця. Коли отримаєте стадіперміт, тоді їм і принесете його. Про те що VR має такий мінус, що не можна виїзджати, не знав ніхто перші півтора року CUAET, всі собі літали, повертались і вчились нормально. І ви не заморочуйтесь, але на стадіперміт не зволікайте і подавайтесь!
-
Якщо в заявці на PR вказали, що головний аплікант не говорить англійською, але ми не користувалися representative та відзначили, що заявку він заповняв від свого імені, то чи це ок? Заявку вже відправили.
-
Доброго вечора, питання якщо не вистачає місця в анкеті imm 5710 на вп (а саме у розділі роботи за останні 10 років). Я заповнила і роздрукувала ще одну сторінку. Питання куди її завантажити в аплікації? В який розділ ? Чи роздрукувати і основну анкету 5710 і комбінувати сторінки? Вибачте питання технічне, але Як краще зробити ? Дякую
-
Для цього спочатку треба подати декларацію. Так, щоб отримати документи щоб подати декларацію….. треба подати декларацію 👏 Я наприклад користувався wealthsimple, це один з безкоштовних варіантів. Але їх багато, на сайті CRA ж список
-
Доброго вечора,чи може хтось підказати якщо закритий ворк перміт то на PR не можна подаватися?
-
В крамницях не закривають
-
Доброго дня! У мене виникли запитання з приводу заповнення аплікації на новий WP. У відео з закріплених автор не розповів, що робити у певній ситуації. Ми приходили медогляд у Львові у 2022, і тут отримали WP без обмежень. Мама має освіту вчительки, та працює тут у приватному дитячому садочку і має канадські сертифікати кваліфікації, і не можна допустити того, що видадуть новий WP з обмеженням на працю з дітьми. Можливо хтось знає, що саме потрібно вказати, або скільки дійсно дійсний цей медичний екзамен дійсний? Буду вдячний за відповіді
-
Дякую, завтра зранку подамося)) Чисто теоретично, якщо стаді перміт видадуть після того, як легальний срок перебування дітей у Канаді (180 днів з дня заїзду) закінчиться, чи можуть бути проблеми при подачі на PR? Чи подача на study permit сама по собі дає їм право знаходитись тут легально?
-
Другий раз виключно онлайн.
-
А ви можете піти до них?
-
Так, однозначно ❤️
-
Саме так. Доступ можуть отримати ваші представники (які вже подавали декларацію)
-
Пропоную писати відгуки знову. Хто не хоче чи не має часу, хоча б просто поставити 1 зірку.
-
Я хотіла зареєструватися в цьому кабінеті щоб взяти довідку про доходи за минулий рік щоб подати декларацію)) замкнуте коло
-
Саме так)
-
Поки не отримали NOA, а до цього не подали декларацію, о не зможете зареєструватьсь
-
Ви матимете доступ до нього лише якщо подали вже свою першу декларацію і отримали Notice of Assessment
12 Jan 2024, 17:45
103748/431637
40 minutes ago