PR CUAET
-
Так, або просити в установі де її видали
-
Доброго всім вечора. Підкажіть таке: ми з сім'єю приїхали два місяці назад, так як роботи ще не знайшли, а допомогу 3 тис. вже майже витратили, то чи є ще якась можливо допомога для новоприбулих, щоб хоч якось на оренду мати чим заплатити. З дитячими я зрозумів що тільки через 18 міс. можна, а все інше незнаю чи є і коли можна подавати. Дякую.
-
Може спробуємо ставити не тільки одиниці, а ще й двійку? Щоб не виглядала як «атака ботів». А то 2 місяця одиниць коту під хвіст 😡
-
По поводу интересной ситуации, мы и после первого въезда не могли 2 месяца подать на выплату ребенку с VR. Думаю дело не в этом.
-
Ще трохи про фінанси в Америці. Можливо, комусь буде корисно. Dave Ramsey, один із популярних фінансових радинків, який має надзвичайно популярне шоу про фінанси. На шоу, прямо у ефір, телефонують люди, які мають різні складні фінансові ситуації, шукаючи пораду. Ось для прикладу: I Have A $27,000 Credit Card Debt Mess! www.youtube.com/watch?v=yZuiVpQVrLQ $100,000 In Debt Only Making $35,000! www.youtube.com/watch?v=036hkIRFCTw Дуже коротко, фінансова стратегія від Дейва Ремзі має всього 7 (сім) кроків: 1. Заощадьте $1,000 як початок вашого фонду на непередбачувані витрати. Навіть якщо у вас є борги, заощадьте цю тисячу на свому saving account. 2. Виплатіть усі ваші борги, крім іпотеки. Виплачуйте борги, використовуючи метод "сніжної кулі" (debt snowball method) 3. Заощадьте 3-6 місяців усіх ваших витрат на випадок непередбачуваних обставин (втрата роботи, хвороба тощо). 4. Почніть інвестувати 15% від вашого сукупного сімейного доходу у пенсійнійні рахунки. 5. Заощадьте гроші на освіту ваших дітей. 6. Виплатіть іпотеку якомога скоріше. 7. На кроці №7 у вас нема вже жодних боргів. Увесь ваш дохід повинен йти на примноження капіталу та частково на благодійність. Ось дуже коротко, що каже про це сам Дейв Ремзі. 7 Steps That Can Make You a Millionaire in 12 Years! www.youtube.com/watch?v=FEKpcxOAytE Поділіться в коментарях, як вам вдається керувати вашими витратами та доходами? З якими викликами ви стикаєтесь? @UkrainianCanada
-
В моєму випадку не дуже легко, але реально. Мій універ вже не існує, його приєднали до ЛНУ (Львів), і вся взаємодія була з деканатом. Людський фактор відіграє роль також 🙃 Реагували швидко, але все одно місяця 2 зайняло це все, бо була купа помилок в наказах і тд Формально - треба відправити в Україну оригінал додатка, заяви і тд. Надіслати запит в архів універу, щоб підтвердити факт навчання. Найвеселіше почалось тоді, коли "згідно правил оригінал додатка видається виключно особисто в руки, або пишіть генеральну довіреність на когось" В Україну я не їздила, довіреність на робила, але нервів витратилось чимало