PR CUAET
-
В кращому випадку WP отримаєте в аеропорту, якщо ні тоді онлайн треба швидко встигати оформлювати до 31.03.2024. Все інше не проблема зробити в квітні і навіть травні.
-
Доброго дня! Хочу уточнити, бо бачу різні варіанти: коли пишемо в personal history ту позицію, де зараз працюємо, заповнюємо дату з якого числа і до якого пропускаємо, нічого не пишемо? Чи, я бачила, пишуть дату заповнення форми. Чи не повернуть, якщо не напишу дату до, бо це current position?
-
Всім привіт, питання, заповнюю аплікацію 5710, всі відповіді правильні- але видає помилку при uploading the file- і пише про помилку tour status expiry date in the answer you provided doesn’t correspond to the Restoration in your form. Вже перевірила все 1000 разів, але все ніяк) може хто стикався з цим? Дякую за відповідь.
-
Доброго дня! Прибула по CUAET у 2022 р. Медоглад зробила своєчасно у тому же році. Питання таке: зараз хочу зняти обмеження з WP, чи достаньо медогляду того, чи треба новий робити? Дуже дякую за відповідь.
-
Я бачив що 21 листопада отримали ,але це було місяць тому
-
Вітаю, у мене так само було, в самому початку, де ви з 4 галочок обираєте щось - у мене там була помилка. Не маю перед собою зараз форми, щоб точно сказати, але є там пункт, що ваш ВП закінчився і ви хочете його оновити - це не потрібно відмічати, якщо ваш ВП не закінчився
-
Добрий день, чат. Є ситуація, подався на туристичну візу у січні, але не отримав листа з запрошенням на біометрію. Чекав на нього. Перевірив на сайті, там запрошення було з початку лютого. Тобто вже минуло більше тридцяти днів з моменту відправлення запрошення. Чи є сенс писати у підтримку і питати про статус заявки на візу чи просто з цим запрошенням зробити епойтмент? Чи вже немає сенсу і треба заново робити заявку? Дякую
-
так, схоже на те, що restore. я за незнання обирала спочатку 2 пункти - рестор та подовження з тим самим роботодавцем, але була така ж помилка, як ви вказали, врешті-решт я залишила тільки подовження з тим самим роботодавцем та прийняли форму
-
Якщо перекладати документи для PR в Україні, апостиль також вимагається?
-
Нинішню позицію роботи пишемо без кінцевої дати!
-
Має бути достатньо, загружайте той що зробили по приїзду.
-
Можна одну. Якщо ви не йдете по категоріям , то в принципі головне щоб були нок 0-3, а позиції можуть бути в комбінації різних нокіа і роботодавців.