PR CUAET
-
Я бачив що 21 листопада отримали ,але це було місяць тому
-
Вітаю, у мене так само було, в самому початку, де ви з 4 галочок обираєте щось - у мене там була помилка. Не маю перед собою зараз форми, щоб точно сказати, але є там пункт, що ваш ВП закінчився і ви хочете його оновити - це не потрібно відмічати, якщо ваш ВП не закінчився
-
Добрий день, чат. Є ситуація, подався на туристичну візу у січні, але не отримав листа з запрошенням на біометрію. Чекав на нього. Перевірив на сайті, там запрошення було з початку лютого. Тобто вже минуло більше тридцяти днів з моменту відправлення запрошення. Чи є сенс писати у підтримку і питати про статус заявки на візу чи просто з цим запрошенням зробити епойтмент? Чи вже немає сенсу і треба заново робити заявку? Дякую
-
так, схоже на те, що restore. я за незнання обирала спочатку 2 пункти - рестор та подовження з тим самим роботодавцем, але була така ж помилка, як ви вказали, врешті-решт я залишила тільки подовження з тим самим роботодавцем та прийняли форму
-
Якщо перекладати документи для PR в Україні, апостиль також вимагається?
-
Нинішню позицію роботи пишемо без кінцевої дати!
-
Має бути достатньо, загружайте той що зробили по приїзду.
-
Можна одну. Якщо ви не йдете по категоріям , то в принципі головне щоб були нок 0-3, а позиції можуть бути в комбінації різних нокіа і роботодавців.
-
Доброго дня, можливо хтось підскаже, якщо працюю на одного канадського роботодавця 2 роки з яких 1 рік мала одну назву посади і потім назва позиції змінилась, але обовʼязки і нок код той самий, вписувати це в ЕЕ окремо як 2 записи на кожну посаду чи одним записом з останньою назвою посади? Дякую
-
І тоді подавати одного листа від роботодавця? Вказувати в листі обидві ж посади?