PR CUAET
-
Доброго дня, можливо хтось підскаже, якщо працюю на одного канадського роботодавця 2 роки з яких 1 рік мала одну назву посади і потім назва позиції змінилась, але обовʼязки і нок код той самий, вписувати це в ЕЕ окремо як 2 записи на кожну посаду чи одним записом з останньою назвою посади? Дякую
-
Це вам просто нічого не дасть
-
Не треба нічого активувати
-
І тоді подавати одного листа від роботодавця? Вказувати в листі обидві ж посади?
-
littlesealenglish.com/thecelpipteacher?fbclid=IwAR3h1zambfSeyWJwTfkB7Cm65zdw5rdX-7mLYr9jhgMRsOfs3EunL_Kr9nE
-
Чому? Я матиму папір із роботи і місце проживання у містечку. Це дві вимоги для рурал
-
Здравствуйте, при продлении study permit, ребёнку 4 года,в школу и в сад не ходит. При заполнении формы IMM 5709 что предоставляли вместо letter of acceptance?
-
Ні. Поки таких вимог не має
-
Апостиль не вимагається. Якщо хочете, можете зробити, але це не обов'язково
-
Якщо я скажу «підтверджена адреса проживання, яка вказана у документах» це поліпшить сприйняття запитання і надання фахової відповіді?
-
В северной Америке нет прописки
-
Вам потрібно працювати саме в громаді яка акредитована і жити там, бо на номінацію вони мають вам дати супровідний лист в чому саме ви їм там треба з пр
-
Якщо виясниться, що ви вказали неправдиву інформацію, і це вам допомогло отримати ПР, у вас можуть вилучити ПР і навіть громадянство у подальшому. Про це вже писалося міграційними консультантами
-
Лист із садочка
-
Дякую!
-
Я видалила свою засабмічену анкету через ці думки)))
-
Пів години між містами І про фаховість я відповіла не вам, а панові згори
-
Яка фахова відповідь? Хто вам може фахово рекомендувати брехати? До того ж , як ви це собі уявляєте - щодня їхати через пів провінції на роботу? Бо працювати треба САМЕ в тому містечку, де діє стрім
-
Вам нужно жить и работать внутри города который будет вас номинировать
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, якщо батьки хочуть допомогти матеріально та бажають перевести на наш канадський рахунок суму грошей (наприклад 10к). Чи потрібно з цих грошей платити податки? І чи потрібно буде доводити джерело цих грошей для податкової? Дякую
12 Jan 2024, 17:45
103906/439190
about a minute ago