PR CUAET
-
Так питання як раз про те як ці зміни ( новий ВП) вплинуть на документи вже відправлені на ПР по програмі воззʼєднання сімей
-
Выезды планируются заранее, и если они запланируют выезд то не будут открывать слоты в эти дни. Ничего нет плохо в том что консул поедет в какую-то провинцию и сохранит кучу денег граждан нуждающихся в документах.
-
Зрозуміла, дякую :)
-
Мене більше цікавить друге питання . Чи треба новий ВП додати до документів ?
-
Доброго ранку! Люди, чи є тут хто з Торонто, хто може в цю неділю ввечорі забрати з одного аеропорту і відвезти в інший, літніх людей? Не безкоштовно. Подробиці у приват.
-
Дякуємо за підтримку і підказку. Наступного разу буду точніше формувати питання до теми 24 жовтня
-
В такому разі розділяйте ваші питання на різні топікі будь ласка. Я вибачаюсь що я напала, просто кожен день десятки повідомлень про ті нові ВП в гілці. Майте будь ласка повагу до тих хто в цій гілці лише через програму reunification. Так і буде більше шансів в людей знайти відповідь на своє питання.
-
Нарешті можна сказати, що процес завершено. Вчора отримали фізичні карти. Програма RNIP Офіс Сідней, а потім Етобіко Eligibility and Background були в процесі з самого початку 15.07 Подача 27.07 AOR 29.11 Біо реквест 30.11 запит додаткових документів (пейстаби з Канади та України) 1.12 Біо здача 04.12 Біо Зараховано 30.12 Медікал I background completed 11.01 Портал 1 and final decision 16.01 Портал 2 19.01 eCopr and completed eligibility 18.03 отримали карти
-
Доброго дня. Скажіть будь ласка, відповідь по рішенні Cuaet прийшло тільки зараз, на вклейку візи подати протягом 30 днів, але проблема що 30.03.24 закінчується сам Cuaet. Тобто 10днів щоб вклеїти візу і в'їхати в Канаду виглядає не зовсім реально. Чи хтось читав десь чи чув що буде після 30.03.24??