PR CUAET
-
Доброго дня. Скажіть будь ласка, відповідь по рішенні Cuaet прийшло тільки зараз, на вклейку візи подати протягом 30 днів, але проблема що 30.03.24 закінчується сам Cuaet. Тобто 10днів щоб вклеїти візу і в'їхати в Канаду виглядає не зовсім реально. Чи хтось читав десь чи чув що буде після 30.03.24??
-
Тут неоднозначна ситуація: з одного боку, українська довідка не має строку дії. З іншого боку, у вимогах до документів сказано, що треба щоб вона була видана не пізніше ніж півроку тому, бо в іншому випадку імм офіцер запросить нову. В інших знайомих, які вже отримали ПР довідку якій було на момент ухвалення рішення понад рік прийняли без проблем. В чаті деякі писали, що просили повторно нову. Все вндивідуально
-
Дякую за відповідь. Мене також вчора дратували качелі про продовження ВП, то я вас розумію.
-
Я буду ждать до декабря. Если не получу к этому времени пиар, то буду подавать на новые ворк пермиты
-
Доброго дня. Скажіть будь ласка, відповідь по рішенні Cuaet прийшло тільки зараз, на вклейку візи подати протягом 30 днів, але проблема що 30.03.24 закінчується сам Cuaet. Тобто 10днів щоб вклеїти візу і в'їхати в Канаду виглядає не зовсім реально. Чи хтось читав десь чи чув що буде після 30.03.24??
-
Дякую. І доповнення нових документів, на мою думку, буде затягувати розгляд кейсів
-
Сумніваюсь,, но час покаже