PR CUAET
-
Я буду ждать до декабря. Если не получу к этому времени пиар, то буду подавать на новые ворк пермиты
-
Доброго дня. Скажіть будь ласка, відповідь по рішенні Cuaet прийшло тільки зараз, на вклейку візи подати протягом 30 днів, але проблема що 30.03.24 закінчується сам Cuaet. Тобто 10днів щоб вклеїти візу і в'їхати в Канаду виглядає не зовсім реально. Чи хтось читав десь чи чув що буде після 30.03.24??
-
Дякую. І доповнення нових документів, на мою думку, буде затягувати розгляд кейсів
-
Сумніваюсь,, но час покаже
-
Бо автоматично дають 6 місяців на розгляд. Якщо у вас закінчився wp - то ви не можете подорожувати так як вас просто не впустять в Канаду назад. Але якщо діє wp - то надіюсь я не помиляюсь, писали вище, що ви можете подорожувати.
-
Це автоматичний лист для всіх, бо взагалі подаються на wp коли закінчується старий і для того, щоб легально знаходитись під час розгляду заяви ircc дає 6 місяців. Але так як у вас cuaet wp старий діє - то орієнтуйтеся по його терміну дії.
-
Да, тут нужен комплексный подход, увеличение штата сотрудников, регулярные выезды в провинции. Все было бы хорошо, если бы делалось