PR CUAET
-
Треба. Треба всі зміни по пакету документів досилати своєчасно - так написано в інструкції
-
Доброго дня. Скажіть будь ласка, відповідь по рішенні Cuaet прийшло тільки зараз, на вклейку візи подати протягом 30 днів, але проблема що 30.03.24 закінчується сам Cuaet. Тобто 10днів щоб вклеїти візу і в'їхати в Канаду виглядає не зовсім реально. Чи хтось читав десь чи чув що буде після 30.03.24??
-
Поки що не має офіційної інформації.
-
Я чула ніби то канадський уряд хоче взяти ще мільйон українців
-
Чекайте decision) а там буде видно)
-
Там написано until the decision is made - first)
-
Запитання затягують розгляд. Ви надсилайте інформацію до розгляду. Коли дійде черга до вас - у вас буде повний пакет і, скоріше за все, не буде запитань
-
Дякую. І доповнення нових документів, на мою думку, буде затягувати розгляд кейсів
-
Я чула ,що буде ще три програми в цьому році
-
Доброго дня! Отримали ост такий емейл після подачі на наступний день? Дуже переживаємо чому вказали дату можливо перебування до 13 вересня 2024, що це могло б ознатачати ?
-
Ви давно були? 3 місяці пройшло з отримання пермітів?
-
Доброго дня. Ми були в Канадi мiсяць i мiркували залишитися проте поïхали через власнi обставини. Ми зробили усе окрiм медийного огляду (забули) . Як нам Бути щоб повернутися туди ? Що з медичним оглядом та Чи пропустять нас туди через це ? 🙂
-
Сумніваюсь,, но час покаже
-
Дякую🙏🏻
-
Бо автоматично дають 6 місяців на розгляд. Якщо у вас закінчився wp - то ви не можете подорожувати так як вас просто не впустять в Канаду назад. Але якщо діє wp - то надіюсь я не помиляюсь, писали вище, що ви можете подорожувати.
-
Краще б вони трошки працівників набрали. Тоді б не було проблем із записами.
-
Дякую за відповідь🙏🏻просто не розумію навіщо вказувати ту дату, і також в правилах прописано, що не можна подорожувати чи це тільки для тих у кого він закінчується за 6 місяців?
-
Це автоматичний лист для всіх, бо взагалі подаються на wp коли закінчується старий і для того, щоб легально знаходитись під час розгляду заяви ircc дає 6 місяців. Але так як у вас cuaet wp старий діє - то орієнтуйтеся по його терміну дії.
-
Да, тут нужен комплексный подход, увеличение штата сотрудников, регулярные выезды в провинции. Все было бы хорошо, если бы делалось
-
Там ми були весною один мiсяць
12 Jan 2024, 17:45
103964/426758
less than a minute ago