PR CUAET
-
Тобто не ім’я та прізвище, а прям підпис ел можна зробити? Вибачте, не знала 🙈
-
Вітаю всіх! Є така проблема, мою першу аплікацію на CUAET заповнювала тітка, і вона вказала, що вона мій фемілі мембер, але за канадськими законами це не так. Чи можна буде якось це пояснити, що це помилка? У всіх інших аплікаціях писала що родичів у Канаді не має (як має бути)
-
Рукою, я маю на увазі мишкою. Вибачте, перечитала і зрозуміла що написала)
-
Дякую!
-
Так, ви це може зробити в Адоб Ридер (я надіюсь так називається). Там є функція електронний підпис. І прямо рукою малюєте на екрані ваш підпис.
-
Кто сколько ждал портал после появления треккера ?
-
Так было раньше и тут. Консул из Торонто выезжал в Виннипег 2 раза в год. Но это было раньше. В прошлом году это было один раз и полный ад для людей.
-
Коли ви подаєтеся на продовження/зміну статусу в Канаді, приходить автоматичний лист про те що у вас є статус на 6 місяців і не можна виїзжати (принаймні так здається на перший погляд, якщо не вчитуватися в текст). Цей лист означає що у вас є тимчасовий продовжений/умовний статус на час розгляду заявки, в разі якщо у вас ВЖЕ закінчився попередній статус. Це процедура так званого implied or maintained status. Якщо ваш поточний статусний документ все ще дійсний, то цей лист вас НЕ стосується. Відповідно якщо є дійсний паспорт + віза + ВП - можете їздити куди вам і коли вам потрібно. Якщо ж ваш попередній статус дійсно закінчився, цей лист підтверджує що за вами зберігається легальне право перебувати в Канаді (і в випадку саме продовження статусу, а не зміни, право працбвати/вчитися). Такий статус дійсно буде втрачено, якщо покинути Канаду до видачі нового документу. Проте незважаючи на дату в 6 місяців в листі, цей maintained/implied status зберігається за вами аж доки не буде прийняте рішення по вашій заявці.
-
Що ви маєте на увазі під появленням трекера?