PR CUAET
-
Працювати не обовязково. Обовязково подавати податкові декларації
-
Підкажіть будь ласка, якщо подавати на нові work permit для дорослих, то краще дитині подавати на study permit окремо від батьків? Чи після отримання нових ворк пермітів ( батьків) можливо отримати дитині новий study permit після 31.03. 2024 ?
-
так
-
Для меня тоже, но терпение иссякло. Но я думаю когда-нибудь он оживет.
-
Виникнуть, але ситуації різні бувають - це не заборонено. В ЕЕ взагалі окреме питання тоді вискакує, і треба прямо там пояснювати
-
Сорі, я не дочитав, що иптанyz про ПР. Віза для подачі на ПР чи для проживання в Канаді не потрібна взагалі
-
Чесно кажучи складно сказати. Теоретично віза дійсна, але можуть бути проблеми навіть на рівні посадки на літак. Тому що процедура мягко кажучи не однозначна
-
Там потрібно мати 2 роки в професії за останні 5 років, незалежно де здобутого
-
Так може і не побачила…. Вже на цю тему мені відповіли неділю назад…дякую
-
Розлучення так, аліменти не обовязко
-
@OstapBosak щиро вдячна за відповіді і вашу роботу. Ви дуже допомагаєте мені і думаю багатьом у цій групі знайти відповіді на питання.
-
Я отправил с Дией и ничего
-
AIP це зразу подача на ПР - провінційна номінація там не потрібна
-
Якщо дружина задекларована, і оглянута (medical, criminal etc.) тоді так, без проблем.
-
Дитині можна в будь який час якщо є статус у батьків, правда з квітнz треба буде платити мито
-
Одне і те ж. Якщо вже один в процесі, то новий давати не потрібно
-
Поки не працюєте SIN не дуже потрібен. І на виплати можна подаватися також без нього
-
Не анулюється
-
США, Великобританія, Австралія, та деякі інші країни commonwealth Проте паспорт цінний не лише подорожами, а в першу чергу постійністю статусу. Ви можете тоді 40 років не жити, а потім повернутися в Канаду. Тобто Канада стає такою собі home base. PR такого не дає, бо якщо не жити в Канаді ви його втратите
-
27 лютого прийшов запрос на новий дитячий паспорт і біометрію і все стало із-за паспорта
12 Jan 2024, 17:45
Post 104050 of 389858
less than a minute ago